enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
25°C
KKTC
25°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

Red Dead Redemption hayranları müjde: Yeni oyun geliyor!

Red Dead Redemption hayranları müjde: Yeni oyun geliyor!
04.07.2023 06:24
A+
A-

Rockstar Games, 2010 yılında Red Dead Redemption oyununu piyasaya sürdü. Şu anda dünyanın en popüler başyapıtları arasında yer alan bu oyunun Remastered versiyonu çıkacağı ortaya çıktı. İşte ayrıntılar…

Red Dead Redemption Remastered mi geliyor?

Aksiyon-macera türündeki Red Dead Redemption, Amerikan Sınırında geçen açık dünya bir vahşi batı oyunudur. Kovboy olan John Marston’ı kontrol ettiğimiz oyun, gerek hikayesi, gerekse oynanışı ile oyuncuları kendine bağlamayı başardı.

Red Dead Redemption Remastered mi geliyor?

Güney Kore’nin Oyun Derecelendirme ve İdare Komitesi (GRAC), kısa süre önce Red Dead Redemption başlıklı bir oyunu listeledi. Ancak bu oyun, 2010 yılında piyasaya sürülen yapımdan farklı bir yapım olarak listelendi.

Red Dead Redemption 2’deki gizli detay ortaya çıktı

Red Dead Redemption 2’deki gizli detay ortaya çıktı

Red Dead Redemption 2 oyununda birçok detay zamanla oyuncular tarafından gün yüzüne çıkarıldı. Bir TikTok kullanıcısı yeni ayrıntı keşfetti.

Bu sebepten ötürü Red Dead Redemption için daha iyi grafikler ve oynanış sunacak Remastered versiyon geleceği iddiaları ortada dolaşmaya başladı. Bazı iddialara göre yeni oyun, Ağustos 2023’te duyurulacak. Rockstar Games, şu anda halihazırda Grand Theft Auto (GTA) 6 üzerinde çalışıyor. Red Dead Redemption Remastered ise oyunun çıkışını geciktirebilir.

Rockstar Games, 2021 yılında Grand Theft Auto 3, Grand Theft Auto: Vice City ve Grand Theft Auto: San Andreas’ı içeren Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition paketini satışa sundu. Ancak şirket, sorunlar nedeniyle eleştirilerin odağı oldu.

Red Dead Redemption Remastered mi geliyor?

Pek çok oyuncu, paket için boşa para harcadığını ifade etti. Yani ortada bir pişmanlık vardı. Bu sebepten ötürü Rockstar Games’in Red Dead Redemption Remastered’da nasıl bir iş çıkaracağı merak konusu.

Red Dead Redemption (2010) sistem gereksinimleri

Minimum:

  • İşlemci: Interl Pentium D 3GHz / AMD Athlon 64 X2 3600 +
  • Ekran kartı: Nvidia GeForce 8600 / ATI HD2600 Pro+
  • RAM: 1.5 GB
  • Depolama: 8 GB

Tavsiye Edilen:

  • İşlemci: 2.4 GHz Quad Core işlemci
  • Ekran kartı: Nvidia GeForce 9800 GTX / ATI Radeon HD 3870
  • RAM: 2 GB
  • Depolama: 10 GB

Peki sizler bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.