enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
25°C
KKTC
25°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Hafif Yağmurlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

Bir Android bağımlısı Apple MacBook alırsa ne olur?

Bir Android bağımlısı Apple MacBook alırsa ne olur?
10.07.2023 12:05
A+
A-

Birçok kullanıcı Android telefonlar kullanmasına rağmen Apple MacBook almayı da en az bir kere aklından geçirmiştir. Çünkü MacBook’lar performans özellikleri ve diğer cihazlarla kıyaslandığında öne çıkan ve geride kalan özelliklerini de bir kenara koyduğumuzda belirli dönemlerde bir kıyafet gibi moda ikonu olabiliyor. Peki tam anlamıyla Android’e bağımlı olan biri Apple MacBook Air alırsa ne olur? İşte detaylar…

Android bağımlısından MacBook yorumları!

Bu konuyla alakalı bir deneme yapmak isteyen Ryan Haines, tam bir Android fanı olmasına rağmen gündelik işlerinde kullanmak için MacBook Air satın alıyor. Daha sonra deneyimlerini Android Authoirty sitesinde paylaşan Ryan ilk olarak cihazın kurulumundan şikayetçi olduğunu dile getiriyor. Android bir cihaz kurmanın çok basit adımlarla bittiğini belirtirken ilk kez Apple bir cihaz kuracak olan kullanıcıların ilk etapta oldukça zorlanacağını ve Apple’ın her adımda kullanıcıyı daha fazla kendine çekeceğini belirtiyor.

Bir iPhone’unuz varsa gelen mesajlar iMessage ile birlikte MacBook’unuza da düşüyor. Ancak Android kullanıcısıysanız ya iMessage hesabınızı aktifleştirip mesajları bilgisayarınızda görüntüleyeceksiniz ya da telefonunuzda. Aynı anda iki yere bulunmasına Apple izin vermiyor. Bu durum Ryan için çok sinir bozucu bir durum haline gelmiş ve uzun süre mesajlarına cevap verememesini sağlamış. Çünkü kendisi de mesajları görememiş.

iPhone 14 Pro Max almak yerine ne alınabilir? Tekneden otomobile tüm liste!

iPhone 14 Pro Max almak yerine ne alınabilir? Tekneden otomobile tüm liste!

Bu gece gelen son zamlar sonrasında iPhone 14 50 bin, iPhone 14 Pro Max 90 bin TL fiyat etiketine yaklaştı! Peki iPhone 14 yerine ne alınabilir?

Editörlük yapan Ryan için belki de fotoğraf aktarımı en önemli özelliklerden bir tanesi. iPhone’larda bulunan AirDrop sayesinde MacBook ve iPhone arasında fotoğraf aktarımı yapmak neredeyse çocuk oyuncağı ancak bir Android cihazınız varsa Apple size en uzun yolu gösteriyor. Ara kablo yardımıyla cihazları birbirine bağlayın ve bilgisayardan telefonun depolama kısmına girerek fotoğrafı bulun.

Ryan genel olarak şikayetçi olduğunu konuları toparladığında en büyük ve tek sorunun Android cihazlar ile MacBook’lar arasındaki aşırı uyumsuzluğu dile getirdi. Yani Andorid cihazlar için MacBook’larda yapılacak ufak düzenlemeler birçok Android hayranını MacBook’lara yönlendirebilir. Bunun dışında Ryan verimlilik ve performans konusunda oldukça memnun kaldığını dile getiriyor.

Peki siz Ryan’ın yaptığı yorumlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce söylediklerinin ne kadarı doğru? Siz olsanız ne yapardınız? Görüşlerinizi yorumlar kısmında belirtmeyi unutmayın…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.