enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,5351
EURO
34,8843
ALTIN
2.441,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
25°C
KKTC
25°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C

Twitter, kullanıcılara bir kısıtlama daha getiriyor!

Twitter, kullanıcılara bir kısıtlama daha getiriyor!
22.07.2023 15:29
A+
A-

Popüler sosyal medya platformu Twitter, son zamanlarda getirdiği birtakım kısıtlamalarla gündeme geliyor. Haberlere göre uygulama şimdi yeni bir kısıtlama üzerinde çalışıyor. Twitter, doğrulanmamış kullanıcılar için günlük doğrudan mesaj (DM) sınırı getirecek. İşte detaylar!

Twitter, kullanıcılara günlük DM sınırı getiriyor!

Son zamanlarda yaptığı kısıtlamalarla gündemde yer alan Twitter, bugün yeni bir kısıtlamayla karşımıza çıktı. Ortaya çıkan haberlere göre platform, spam’leri azaltmak için önemli bir adım attı. Bunun için de Twitter hesabı doğrulanmamış kullanıcılar için günlük DM sınırı getirmeye hazırlanıyor.

İlgili haber geçtiğimiz günlerde Twitter Destek hesabının yaptığı paylaşımla ortaya çıktı. Twitter hesabından gelen açıklamada doğrudan mesajlarda spam’i azaltmak için önemli değişiklikler yapacakları ifadesi yer aldı.

Twitter’dan iş arayanlar için yeni özellik!

Twitter’dan iş arayanlar için yeni özellik!

Twitter, LinkedIn ve Indeed’e rakip olarak iş arayanlar ile şirketleri buluşturacak yeni bir özellik üzerinde çalışıyor.

Bununla birlikte açıklamalarda şu ifadeler de vardı: “Doğrulanmamış hesapların gönderebilecekleri DM sayısında günlük sınırlamalar olacak.” Yapılan bu açıklamayla Twitter, kullanıcılarını Twitter Blue’ya abone olmaya davet etti.

Mesajlaşma özelliğinde ne kadar bir limit olacağı hakkında ise henüz bir bilgi yok. Bunun yanı sıra Twitter’ın yaptığı bu açıklama, kullanıcılar tarafından pek de olumlu karşılanmadı. Bazı kullanıcılar bu adımın bir strateji olduğunu belirtirken bazı kullanıcılar da bu sınırlamanın, doğrulanmış hesapların her türlü DM’lerde spam yapabilmesine yol açacağını savundu.

Twitter, kullanıcılara bir kısıtlama daha getiriyor!

Ayrıca pek çok kullanıcı spam ile mücadeleden çok şirketin maliyetlerini karşılamak için yaptığı bir hamle olarak görüyor. Bunun sonucunda ise Twitter’ın bu adımının Blue’ya kayıt yaptırmak yerine tam tersi etkiyle karşı karşıya kalabileceği yüksek bir ihtimal. Özellikle Threads uygulamasının ortaya çıkmasıyla birlikte bu seçenek oldukça iddialı.

Peki, siz Twitter DM sınırı hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce bu adım mantıklı mı? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.