enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
21°C
KKTC
21°C
Az Bulutlu
Pazartesi Açık
22°C
Salı Açık
23°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
26°C

ChatGPT-4 çalıştırıyor: Bing Chat, Chrome’dan sonra Safari’ye de geliyor!

ChatGPT-4 çalıştırıyor: Bing Chat, Chrome’dan sonra Safari’ye de geliyor!
25.07.2023 08:09
A+
A-

Microsoft’un Bing Chat’i eskiden sadece Microsoft Edge için kullanılabilirdi. Ancak artık Chrome ve Safari’ye yayıldığı için Edge tarayıcısına özel değil. Bir Microsoft sözcüsü, “Diğer tarayıcılardaki testlerimizin bir parçası olarak kullanıcıları seçmek için Safari ve Chrome’da Bing Chat’e erişim sağlıyoruz” dedi. Bu da demek oluyor ki şu an Chrome için erişime açılan Bing Chat, Safari için de yolda.

Yapay zekalı Bing Chat için sıra Safari’de

Microsoft sözcüsü, Safari ve Chrome için yaptıkları testlerden bahsederken sözlerine “Standart test prosedürlerimiz tamamlandıktan sonra erişimi daha da fazla kullanıcıya genişletmekten heyecan duyacağız.” ifadelerini de ekledi. Yani şu anda Safari’de Bing Chat’e erişebilen kullanıcılar var ancak sınırlı. Bu nedenle Safari için yapılacak ekleme küçük bir testten daha fazlası gibi gözüküyor.

Her ne kadar artık sadece Edge üzerinden çalışmasa da Bing Chat’in başka tarayıcılarda bazı kısıtlamaları var. Microsoft hesabınızda oturum açmış olmanız gerekiyor ve karakter sınırı Edge’deki 4.000 karakterle karşılaştırıldığında 2.000 karakterle sınırlı kalıyor. Konuşmalar 30 yerine 5 sorudan sonra sıfırlanıyor ve sürekli olarak Edge’i indirmeniz için size baskı yapıyor.

Şu anda OpenAI’nin kendi web sitesine girdiğinizde ödeme yapmadan kullanabileceğiniz ChatGPT versiyonu GPT-3.5’tir. Bing Chat, OpenAI’nin ChatGPT-4’ü tarafından desteklenmektedir ve kullanıcıların ödeme yapmaya gerek kalmadan bu daha gelişmiş versiyondan yararlanmasını sağlar. Yani Bing Chat’in Safari’ye gelmesiyle artık birçok kullanıcı daha ChatGPT-4’ten ücretsiz bir şekilde yararlanabilecek.

Bing Chat ‘nihayet’ dedirten özelliği alıyor!

Bing Chat ‘nihayet’ dedirten özelliği alıyor!

Bing Chat masaüstü için sesli arama desteği kazanıyor. Böylece kullanıcılar sorgu için mikrofonu kullanabilir.

Tüm bunlara ek olarak Bing Chat’in Bing Search’e erişimi varken ChatGPT-4’ün kendi başına erişimi olmadığı için bu açıdan da bazı farklılıklar mevcut. Öyle ki Bing Chat, yanıtlar için daha güncel bilgiler ve kaynaklar sağlayabilir. Peki ChatGPT-4’ün öne çıkan bir özelliği yok mu derseniz elbette var. Bing Chat’e kıyasla ChatGPT-4, daha ayrıntılı yanıtlar veriyor.

Peki siz bu haber hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.