enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,4860
EURO
34,6908
ALTIN
2.409,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Hafif Yağmurlu
24°C
KKTC
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C

Letgo ve otoplus satıldı! İşte yeni sahibi

Letgo ve otoplus satıldı! İşte yeni sahibi
29.07.2023 15:35
A+
A-

Türkiye’nin filo kiralama şirketi olarak sektörde yer alan Hedef Filo, yeni bir konuyla gündemde. Ortaya çıkan iddialara göre Hedef Filo, online ilan platformu Letgo Türkiye ve dijital araç perakendeciliği şirketi olan otoplus’ı satın alma işlemi işin adım atıyor. İşte detaylar!

Hedef Filo, Otoplus ve Letgo’yu satın alıyor!

Online ilan platformu Letgo tarafından 2020 yılında kurulan 2. el araç platformu otoplus ile ilgili uzun zamandır iddialar yer alıyordu. Bu iddia ise Otoplus’ın satılacağı yönündeydi. Bugün Borsatek tarafından yapılan habere göre Hedef Filo, Letgo ve otoplus’ı satın alıyor.

Letgo ve otoplus satıldı! İşte yeni sahibi

Habere göre sözlü anlaşma gerçekleşti. Ayrıca onay için Rekabet Kurumu’na başvuru geçtiğimiz hafta yapıldı. Şimdi ise Rekabet Kurumu’nun onayı bekleniyor. Ayrıca Hedef Filo’nun sadece otoplus’ı değil Letgo’nun da tamamını satın aldığı iddiası yer aldı.

12 yaşındaki araba hırsızı, 89 farklı suçtan hüküm giyebilir!

12 yaşındaki araba hırsızı, 89 farklı suçtan hüküm giyebilir!

ABD’de geçtiğimiz gün göz araba hırsızlığı dolayısıyla göz altına alınan 12 yaşındaki çocuk 89 farklı olay ile suçlanıyor

Bu durumda ise otoplus’ın neden satıldığı yönünde sorular gelmeye başladı. Habere göre Hedef Filo, yeni nesil işletmelerle otomotiv endüstrisinin dönüşümüne öncülük etmek için genişleme stratejisi uygulamak istiyor. Söz konusu olayla ilgili olarak ise Letgo ve Hedef Filo tarafından herhangi bir açıklama gelmedi.

İlan platformu Letgo, ikinci el araç satış platformu otoplus’ı 2011 yılında kurdu. 2022 Temmuz’da ise oto ekspertiz hizmetleri sağlayıcısı olan Pilot Garage’ı yüzde 25 hissesini satın aldı. Ayrıca Hedef Filo ise son olarak 2023 Nisan’da araç açık artırma platformu olan Oto.net’in çoğunluk hissesini 152,98 milyon TL üzerinden satın aldı.

Peki, siz Hedef Filo satın alma konusu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.