enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,2156
EURO
34,7901
ALTIN
2.418,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
23°C
KKTC
23°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
24°C

Razer Deathadder V2 Pro ve Razer BlackShark V2 Pro inceleme!

Razer Deathadder V2 Pro ve Razer BlackShark V2 Pro inceleme!
16.08.2023 18:21
A+
A-

Razer, mouse’dan kulaklığa kadar oyuncuların ihtiyaçlarına yönelik ürünler sunuyor. Bu videomuzda ise fiyat-performans odaklı olmasıyla dikkat çeken Razer DeathAdder V2 Pro kablosuz mouse ve Razer Blackshark V2 Pro kablosuz kulaklığı ele aldık. ShiftDelete.Net editörü Osman Furkan Şahin sizler için bu iki ürünü inceledi.

Razer Blackshark V2 Pro ve DeathAdder V2 Pro neler sunuyor?

Videomuzun ilk ürünü Razer DeathAdder V2 Pro oldu. En yeni optik sensör Razer Focus+‘a sahip kablosuz oyun mouse, maksimum 20.000 DPI hıza yer veriyor. Kablosuz mouseda ayrıca tüm düğmeleri yeniden eşleştirmenize olanak tanıyan Hypershift dahil olmak üzere 8 programlanabilir buton bulunuyor.

SDNShiftdelete.net

Razer Deathadder V2 Pro RGB Kablosuz Gaming Mouse satın almak için buraya tıklayın
Razer BlackShark V2 Pro Kablosuz Oyuncu Kulaklığı satın almak için buraya tıklayın
Razer kampanya ürünlerine ulaşmak için buraya tıklayın

DeathAdder V2 Pro ayrıca tek bir şarjla 70 saate kadar pil ömrü sunuyor. Bu, uzun süreli oyun deneyimlerinde kabloya olan bağımlılığı en aza indiriyor. 127mm x 67mm x 41mm boyutlarında gelen kablosuz mouse, Razer’ın tasarım konusundaki sert çizgilerini koruyor.

3 tekerlekli scooter nasıl olur? Gotrax G Pro inceleme

3 tekerlekli scooter nasıl olur? Gotrax G Pro inceleme

Konforlu bir elektrikli scooter mı arıyorsunuz? İşte sizin için 3 tekerli ve 2 amortisöre sahip Gotrax G Pro inceleme videosu…

Videomuzdaki oyunculara yönelik bir diğer kablosuz ürün ise Razer Blackshark V2 Pro oldu. Net ses aktarımı için 50mm TriForce Titanyum sürücülere yer veren kablosuz kulaklık, ayrıca arka plan gürültüsünü azaltan HyperClear mikrofon ile geliyor.

Oyun oynamak ve film izlemek için ideal olan Blackshark V2 Pro, surround ses deneyimi için THX Spatial Audio’yu da destekliyor. 262 gram ağırlığında olan kulaklık, aynı zamanda 1,3 metre uzunluğunda bir kabloya yer veriyor.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.