enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
25°C
KKTC
25°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Hafif Yağmurlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

Hogwarts Legacy için bomba iddia: İkinci oyun yolda!

Hogwarts Legacy için bomba iddia: İkinci oyun yolda!
05.09.2023 03:36
A+
A-

Harry Potter evreninde geçen ve başarılı bir şekilde çıkış yaparak bir süre boyunca oyun dünyasının gündeminden düşmeyen Hogwarts Legacy’nin ikincisinin geleceği iddiası ortaya atıldı. Peki ne zaman? İşte Hogwarts Legacy 2 ile ilgili ayrıntılar!

Hogwarts Legacy 2 çıkacak mı?

Son dönemlerde en popüler oyunlar arasında yer alan Hogwarts Legacy, Warner Bros. Games tarafından bu yılın şubat ayında piyasaya sürüldü. Avalanche Software’ın geliştirdiği yapım, 1800’lü yılların sonlarında geçiyor.

Cadılık ve Büyücülük okulunda eğitim gören bir öğrenciyi canlandırdığımız oyun, hem grafikleri hem de açık dünyası ile övgü topladı. Bugün ortaya çıkan bir iddiaya göre ise Hogwarts Legacy, ikinci oyunu ile birlikte bir seriye dönüşecek.

Valve, 90 bin hesabı banladı: Bir o kadarı da yolda!

Valve, 90 bin hesabı banladı: Bir o kadarı da yolda!

Dota 2’nin geliştiricisi Valve, Dota’da smurf hesabı kasan kullanıcıların hesaplarını kalıcı olarak banladı.

Daha önce doğru çıkan sızıntıları ile güvenilir tipsterlar arasında yer alan MyTimeToShineHello tarafından paylaşılan bilgilere göre Hogwarts Legacy 2 için çalışmalara başlandı. Fakat bu çalışmanın tam olarak hangi aşamada olduğu bilinmiyor. Zira henüz fikir düşünme kısmında da olunabilir veya çoktan geliştirilmeye başlanmış da olabilir. Bu bağlamda, herhangi bir tarih söylemek de imkansız.

Aslına bakacak olursak bu sızıntı, oyuncular tarafından pek de sürpriz karşılanmadı. Zira Avalanche Software, dünya çapında 15 milyondan fazla satılan Hogwarts Legacy’den 1 milyar doların üzerinde bir gelir elde etti. Şirketin bu başarıyı sürdürebilmek için ikinci oyunu geliştirmek istemesi beklenmedik değildi.

Hogwarts Legacy 2

Peki sizler bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Hogwarts Legacy’nin ikinci oyunundan beklentileriniz neler? Eğer çıkarsa, oynamayı düşünür müsünüz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.