enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
25°C
KKTC
25°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C

Yapay zeka etkisi: WhatsApp, ünlülerle mesajlaşmanızı sağlayacak!

Yapay zeka etkisi: WhatsApp, ünlülerle mesajlaşmanızı sağlayacak!
27.09.2023 21:44
A+
A-

Meta, bugün Meta Connect 2023 etkinliğini gerçekleştirdi. Etkinlik kapsamında ise birçok yeniliği paylaştı. Bu yeniliklerden biri de yapay zeka alanında oldu. Meta, yapay zekayı WhatsApp içerisine getiriyor. Böylelikle WhatsApp, yapay zeka sayesinde kullanıcıların ünlülerle mesajlaşmasını sağlayacak.

Yapay zeka merkezli karakterler arasında Kendall Jenner ve Snoop Dogg gibi isimler yer alıyor!

Çatı şirketi Meta, bugün Meta Connect 2023 etkinliğini gerçekleştirdi. Şirket, etkinlik içerisinde birçok yeniliği kullanıcılarla paylaştı. Yeniliklerden biri de yapay zeka teknolojisi oldu. Meta, etkinlik kapsamında yapay zeka teknolojisini WhatsApp’a getirdiğini duyurdu.

Yapay zeka etkisi WhatsApp, ünlülerle mesajlaşmanızı sağlayacak!

Şirket, bunun için de Meta AI adlı bir asistan hazırladı. Bu asistan yapay zeka üzerinden DALL-E gibi görsel üretebilecek ve sorulan sorulara ChatGPT gibi cevap verebilecek. Bunun yanı sıra dikkat çeken bir diğer nokta ise yapay zeka merkezli karakter oluyor.

Apple Vision Pro rakibi: Meta Quest 3 satışa çıktı!

Apple Vision Pro rakibi: Meta Quest 3 satışa çıktı!

Meta’nın iddialı ve merakla beklenen yeni VR gözlüğü Meta Quest 3, sonunda satışa çıktı. İşte özellikleri ve fiyatı!

Yapay zeka merkezli karakter kısmındaki Kişiler bölümünde 28 farklı karakter olacak. Bu kişiler arasında ise Charli D’Amelio, Dwyane Wade, Kendall Jenner, MrBeast, Snoop Dogg ve Paris Hilton gibi isimler yer alıyor.

Belirli bir seviyeye kadar hareket eden ve kendi tarzı olan bu karakterlerle ayrıca yazılı bir şekilde etkileşime girmek mümkün olacak. Öte yandan burada sporcu karakterden spor hakkında bilgi alınabilecek, aşçı karakterden ise yemek tarifleri elde edilebilecek.

Yapay zeka etkisi WhatsApp, ünlülerle mesajlaşmanızı sağlayacak!

Bunun yanı sıra WhatsApp’a gelen bir diğer yenilik ise yapay zeka tarafından oluşturulan çıkartmalar oluyor. Böylece yalnızca yazarak kendi özel çıkartmanızı oluşturmanız mümkün olacak. Bu özellik ayrıca Facebook, Instagram ve Messenger tarafında da olacak.

Peki, siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.