enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Hafif Yağmurlu
22°C
KKTC
22°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

Sahte reçete zanlılarına 3 gün tutukluluk

Sahte reçete zanlılarına 3 gün tutukluluk
29.09.2023 13:28
A+
A-

Polis Genel Müdürlüğü, yürüttüğü sahte reçete soruşturmasında dün ve bugün Gazimağusa’da iki kişinin daha tutuklandığını duyurdu.
Böylece tutuklu sayısı 17’ye yükseldi.
Polis Basın Subaylığı’nın açıklamasına göre, Özel Soruşturma Şube Amirliği tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, Gazimağusa’da “delilleri karartma” suçundan dolayı dün bir sivil şahıs tutuklandı. Bugün ise Gazimağusa’da bir eczacı daha tutuklandı.
Olaya ilişkin mahkeme süreci de devam ediyor.
Bu sabah polise teslim olan eczane sahibi O.F. ve dün delilleri karartma suçundan tutuklanan G.Ö 3’er gün tutukluluk talebiyle Gazimağusa Kaza Mahkemesi’nde yargıç huzuruna çıkarıldı.
Yargıç Ayşe Çakan Alakan, tahkikatın salimen yürütülmesi adına zanlıların 3’er gün tutuklu kalmalarına emir verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.