enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
25°C
KKTC
25°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Çavuş, Dünya Kadın Çiftçiler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Çavuş, Dünya Kadın Çiftçiler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı
15.10.2023 14:50
A+
A-

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hüseyin Çavuş, Dünya Kadın Çiftçiler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çavuş’un mesajı şöyle:

“Kadınlarımız toplumun gelişmesine yön veren, üreten, sevgisiyle çoğalan ve her alana katkı koyan analarımız, eşlerimiz ve kızlarımızdır.

Kadınlarımız, her alanda olduğu gibi tarım alanında da önemli hizmetler vermektedir. Özellikle ülkemizde tarıma katkı koyan kadınlarımızı desteklemek ve mesleklerinde gelişmelerini sağlamak bizim asli görevlerimizden biridir.

Çiftçi kadınlarımızın ekonomiye katkısı ve ülkenin kalkınmasına yönelik yaptıkları çalışmalar her zaman takdire şayandır.

Uluslararası Tarım Üreticileri Derneği’nin 15 Ekim’i Dünya Kadın Çiftçiler Günü olarak ilan etmesinden dolayı ülkemizde de bu sektöre emek veren tüm kadınlarımızın Dünya Kadın Çiftçiler Günü’nü en içten duygularımla kutlar; alın teriyle ekmeğini kazanan tüm kadın çiftçilerimize de bereketli yıllar dilerim.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.