enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,3254
EURO
34,7388
ALTIN
2.408,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
24°C
KKTC
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Yağmurlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
23°C

Zenginler kulübü: Instagram’a doğrulanmış kullanıcılara özel ana sayfa geliyor!

Zenginler kulübü: Instagram’a doğrulanmış kullanıcılara özel ana sayfa geliyor!
24.10.2023 08:35
A+
A-

Dünyanın en büyük sosyal medya platformu Instagram, önemli yenilikler ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Son zamanlarda pek çok yeni özelliği test eden Meta, şimdi ise Instagram ana sayfasında doğrulanmış kullanıcıların gönderilerini gösteren ayrı bir akışı kullanıma sunmaya hazırlanıyor.

Instagram ana sayfası için doğrulanmış kullanıcılara özel akış test ediliyor!

Meta, birkaç ay önce kendi platformları için “Meta Verified” adında bir sistem başlattı. Bu sistem, mavi bir tik şeklindeki onay rozetine sahip olmayı isteyen kullanıcıların aylık ödeme yaparak bunu elde etmelerini sağladı. İlk olarak bazı ülkelerde kullanıma sokulan Meta Verified, Türkiye’ye de geldi ve giderek yaygınlaşıyor.

Instagram Meta Verified için özel akış

Meta, ücret ödeyerek onaylı hesaba geçen kullanıcılar için çeşitli yenilikler üzerinde çalışmaya devam ediyor. Bu sayede sisteme dahil olanlara daha fazla avantaj sunulmaya çalışılıyor. Şimdi ise bu avantajlar arasına bir yenisi daha ekleniyor.

Instagram ve Facebook logosu Android için renk değiştiriyor: Bildiğiniz anlamda değil!

Instagram ve Facebook logosu Android için renk değiştiriyor: Bildiğiniz anlamda değil!

Instagram ve Facebook logoları sonunda değişiyor. Android temalı simge özelliği desteği artık Facebook Instagram logosu için geldi.

Instagram Yöneticisi Adam Mosseri, yayın kanalı üzerinden yaptığı duyuru ile uygulamanın ana sayfasına “Meta Verified” şeklinde bir akış seçeneği geleceğini duyurdu. Burada yalnızca onaylanmış kullanıcılar tarafından paylaşılan gönderiler gösterilecek. Bildiğiniz üzere şu anda “Takip Ettiklerin” ve “Favoriler” şeklinde iki akış seçeneği mevcut. Yakın zamanda buraya “Meta Verified” da eklenecek.

Aktarılan bilgilere göre bu özellik şu anda test aşamasında. Bu kapsamda yalnızca bazı kullanıcılara sunuldu. Bu doğrultuda uygulama giriş yapıp yeniliğin size de gelip gelmediğini kontrol edebilirsiniz. Güncellemenin herkes için ne zaman yayınlanacağı ise şimdilik bilinmiyor.

Instagram Meta Verified için özel akış

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Instagram‘ın yeni özelliğini nasıl buldunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.