enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
24°C
KKTC
24°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Açık
26°C

Beklenen gün geldi: Rockstar Games GTA 6’yı resmen duyurdu!

Beklenen gün geldi: Rockstar Games GTA 6’yı resmen duyurdu!
08.11.2023 16:45
A+
A-

Rockstar Games, oyun dünyasını yakından ilgilendiren bir açıklama yayınladı. Grand Theft Auto’nun ilk fragmanın aralık ayında geleceğini açıkladı. Böylece GTA 6 için ilk resmi açıklama gelmiş oldu.

İşte Rockstar Games’in yaptığı o açıklama;

Gelecek ay Rockstar Games’in 25. yılını kutluyoruz. Dünya çapındaki oyuncularımızın inanılmaz desteği sayesinde gerçekten tutkulu olduğumuz oyunlar yaratma fırsatına sahip olduk. Siz olmasaydınız bunların hiçbiri mümkün olmazdı ve bu yolculuğu bizimle paylaştığınız için hepinize çok minnettarız.

1998 yılında Rockstar Games, video oyunlarının da diğer eğlence türleri kadar kültür açısından vazgeçilmez olabileceği fikri üzerine kuruldu ve bu evrimin bir parçası olma çabalarımızda sevdiğiniz oyunları yarattığımızı umuyoruz.

Aralık ayı başlarında bir sonraki Grand Theft Auto’nun ilk fragmanını yayınlayacağımızı size duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Bu deneyimleri sizlerle daha uzun yıllar paylaşmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.

Teşekkür ederim,
Sam Houser

Heyecan dorukta: GTA 6’nın tanıtım tarihi ortaya çıktı!

Heyecan dorukta: GTA 6’nın tanıtım tarihi ortaya çıktı!

Jason Schreier, GTA 6’nın tanıtım tarihiyle ilgili önemli bir bilgi paylaştı. Aynı zamanda oyuncuları sevindirecek bir iddia daha ortaya attı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.