enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,3525
EURO
34,7677
ALTIN
2.392,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Hafif Yağmurlu
23°C
KKTC
23°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Yağmurlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Açık
22°C
Salı Parçalı Bulutlu
23°C

Hayatının aşkını arayanlara müjde: X Dating resmen geliyor!

Hayatının aşkını arayanlara müjde: X Dating resmen geliyor!
14.11.2023 10:21
A+
A-

Elon Musk, Twitter’ı (X) satın almasından bu yana birçok ilginç projeleriyle gündeme geldi. Bununla birlikte Musk, yeni bir projeye adım attı. Buna göre X kullanıcılarını şaşırtacak bir, özellik ile karşımıza çıkacak. Yeni projeyle birlikte X platformuna date özelliği geleceği kesinleşti. Peki, bu özellik nasıl olacak? İşte detaylar!

X’te kullanıcılar, paylaşımlarına göre birini bulabilecek!

Teknoloji alanında sık sık adından söz ettiren Elon Musk, X’te yeni adımlar atmaya hazırlanıyor. Sosyal medya platformu X, bir süredir “Dating” özelliği ile gündeme geldi. Ancak bu durum bir söylenti olarak yer alıyordu. Bugün çıkan haberler ise işin boyutunu değiştirecek.

Hayatının aşkını arayanlara müjde X Dating resmen geliyor!

Çıkan haberlerle birlikte Elon Musk, platforma Dating özelliğinin geleceğini resmen doğruladı. Yakın zamanda gerçekleşen bir şirket toplantısında Musk, hem özelliği doğruladı hem de platformun bir “her şey platformu” olmasını istediğini ifade etti.

Twitter’ı satın alan Elon Musk’ın hayatı film oluyor!

Twitter’ı satın alan Elon Musk’ın hayatı film oluyor!

Ortaya çıkan haberlere göre dünyaca ünlü iş insanı Elon Musk’ın hayatı bir film oluyor. İşte ayrıntılar…

Özellik kapsamında kullanıcıları “Dating” özelliğiyle uygulama içinde flört etme imkânı bulacak. Henüz test aşamasında olan özelliğin ne zaman ve ne kadar fiyata sahip olacağı yönündeyse herhangi bir bilgi yok. Herkes bu özellikle ilgili bir açıklama beklerken Musk’ın açıklaması bir nevi bazı gerçekleri ortaya çıkardı.

Musk, açıklamasında kullanıcıların paylaşımlarına göre en iyi eşleşmeye ulaşmalarını sağlayacağını söyledi. Bu da X’in Tinder gibi flört uygulamaları tarzında olacağı anlamına geliyor. Tüm bu bilgilerle birlikte X’teki Dating özelliği üzerinden kullanıcıların birini bulacağı anlaşılıyor. Söz konusu özellikle ilgili detayların ise ilerleyen zamanlarda ortaya çıkacağı düşünülüyor.

Peki, siz X Dating özelliği hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.