enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,5231
EURO
34,7980
ALTIN
2.444,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Parçalı Bulutlu
26°C
KKTC
26°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C

“İstanbul İçin Son Çağrı”, Avrupa’da zirveye oturdu!

“İstanbul İçin Son Çağrı”, Avrupa’da zirveye oturdu!
30.11.2023 06:37
A+
A-

Ülkemiz, sinema dünyasında önemli bir söz sahibi haline geldi. Türk imzası taşıyan yapımlar, dünyanın dört bir yanında milyonlarca kişi tarafından izleniyor. Dijital akış platformları, bunun için bir aracı rolü üstleniyor. Bunun son örneği ise yakın zamanda seyirciye sunulan İstanbul İçin Son Çağrı filmi oldu. Söz konusu yapım, adeta bir izleyici fırtınası estirdi.

İstanbul İçin Son Çağrı, listeleri altüst etti!

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ gibi tanınmış isimlerin yer aldığı bu yapım, İstanbul’dan New York’a giderken tesadüfen havaalanında karşılaşan Serin ve Mehmet’in akıllarda soru işareti yaratan aşkını merkezine alıyor. İzleyicilerden büyük beğeni toplayan film, birçok ülkede en çok izlenenler listesinin zirvesine yerleşerek büyük bir başarı elde etti.

Kısa bir süre içerisinde 76 ülkede en çok izlenen filmler arasında üst sıralara yükselen İstanbul İçin Son Çağrı, 13 ülkede ise zirveye oturmayı başardı. Özellikle Almanya, Kanada, İsveç, Finlandiya, Hollanda, Meksika, Fransa, Belçika, Brezilya, Portekiz, İtalya ve İspanya gibi ülkelerde büyük ilgi gördü.

The Last of Us dizisi 2. sezon için heyecanlandıran iddia! O sahneler eklenebilir…

The Last of Us dizisi 2. sezon için heyecanlandıran iddia! O sahneler eklenebilir…

Ortaya atılan yeni bir iddiaya göre The Last of Us dizisinin 2. sezonunda, oyuncuların çok görmek isteyebileceği birkaç sahne eklenecek.

Yönetmen koltuğunda Gönenç Uyanık‘ın oturduğu İstanbul İçin Son Çağrı filminin senaryosu ise Nuran Evren Şit tarafından hazırlandı. Son dönemlerde Türk imzası taşıyan yapımların sayısı bir hayli arttı. Bu doğrultuda yakın zamanda listeler tekrardan altüst edilebilir.

İstanbul İçin Son Çağrı, listeleri altüst etti!

Öte taraftan Netflix Türkiye’de en çok izlenen filmler ise şu şekilde sıralandı;

Sıra Film
1 İstanbul İçin Son Çağrı
2 Leo
3 Canavar Avcısı
4 Maymunlar Cehennemi: Savaş
5 Yeni Zenginler
6 Dawn of the Planet of the Apes
7 Hayatımın En İyi Noel Tatili
8 The Killer
9 Şarkını Söyle 2
10 Ünlü Stilistin Gizemli Ölümü

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.