enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,4165
EURO
34,7855
ALTIN
2.399,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
24°C
KKTC
24°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Yağmurlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

Netflix, 2024’te kütüphanesine katacağı oyunları açıkladı!

Netflix, 2024’te kütüphanesine katacağı oyunları açıkladı!
14.12.2023 06:30
A+
A-

Netflix, 2023’e yaklaşık iki hafta kala, hizmetinin oyun kısmıyla ilgilenenler için nelerin geleceğine ilişkin ayrıntıları paylaşma zamanının geldiğine karar verdi. Bazılarınızın muhtemelen bildiği gibi Netflix, iki yıl önce abonelerine ücretsiz mobil oyunlar sunmaya başladı. Sunduğu birçok oyunun ardından şimdi de 2024’te Netflix Games kütüphanesine hangi oyunların ekleneceği belli oldu.

Netflix Games’te 2024 yılında bizleri neler bekliyor?

Popüler yayın şirketi, 2023 yılı boyunca sürekli genişleyen kütüphanesine yakın zamanda Grand Theft Auto Trilogy – The Definitive Edition ile birlikte Football Manager 24 Mobile ve Storyteller dahil en az 40 oyun ekledi.

Ayrıca Netflix, mobil oyun portföyünü genişletmeye yardımcı olmak için birkaç tanınan bağımsız geliştiriciyi de satın aldı. Bu stüdyolar arasında, Oxenfree II: Lost Signals’ın geliştiricisi Night School ve Netflix Stories: Love is Blind’ı ortaya koyan Boss Fight Entertainment var.

Bu yılın sonuna kadar Netflix, her üyeliğe reklamsız, satın alma veya ekstra ücret olmaksızın 86 oyun dahil edecek. Şirketin dediğine göre göre şu anda en az 90 oyun daha geliştirme aşamasında ve önümüzdeki aylarda kütüphaneye eklemek için hazırlanıyor.

Netflix, beğeni toplayan animenin 2. sezonunu onayladı!

Netflix, beğeni toplayan animenin 2. sezonunu onayladı!

Netflix’in ilk sezonuyla büyük beğeni toplayan animesi Blue Eye Samurai için 2. sezon onayı geldi! İşte detaylar…

Netflix, kütüphanesine katacağı oyunlardan dördünü bugün açıkladı ve oldukça farklılar: Cozy Grove: Camp Spirit, FashionVerse, Game Dev Tycoon ve Sonic Mania Plus. İkincisi ilk kez Netflix Games’e özel olacak ve mobil cihazlarda da kullanılabilir olacak.

2024’te gelecek diğer oyunlar arasında Braid, Anniversary Edition (30 Nisan), Chicken Run: Eggstraction, The Dragon Prince: Xadia, Dumb Ways to Survive, Hades, Harmonium: The Musical, Katana Zero, Money Heist: Ultimate Choice (4 Ocak), Monument Valley 1 ve 2 yer alıyor.

Daha heyecan verici bir habere göre Netflix, Squid Game evreninde geçen bir oyunla birlikte Super Evil Megacorp tarafından geliştirilen bir Rebel Moon oyununu da kütüphanesine getirmek için çalıştığını doğruladı. Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.