enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
25°C
KKTC
25°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C

Baldur’s Gate 3’ün Xbox Game Pass’e eklenip eklenmeyeceği belli oldu

Baldur’s Gate 3’ün Xbox Game Pass’e eklenip eklenmeyeceği belli oldu
15.12.2023 22:58
A+
A-

2023 yılının en beklenen oyunlarından Baldur’s Gate 3, geçtiğimiz ağustos ayında hem bilgisayar hem de konsollar için piyasaya sürüldü. Çıkış yaptıktan sonra çok satanlar listesinin altını üstüne getiren yapım, Xbox Game Pass kullanıcıları tarafından da beklenmeye başladı. Bunun için birkaç haftadır açıklama bekleniyordu. Bugün ise Baldur’s Gate 3 geliştiricisi, oyunun Game Pass kütüphanesine eklenip eklenmeyeceği sorusunu cevaplandırdı.

Baldur’s Gate 3, Xbox Game Pass kütüphanesine eklenecek mi?

Larian Studios tarafından geliştirilen Baldur’s Gate 3, hiç şüphesiz bu yılın en başarılı oyunlardan birisi oldu. Çıkış yaptığı ay milyonlarca satış yaparak geliştiricisini mutlu etmeyi başaran yapım, oyun dünyasının en prestijli ödüllerinden The Game Awards‘ta Alan Wake 2 ve Marvel’s Spider-Man 2 gibi büyük rakiplere karşı “Yılın Oyunu” ile birlikte birkaç ödül kazandı.

Baldur's Gate 3 Xbox Game Pass kütüphanesine eklenecek mi?

Baldur’s Gate 3‘ün Game Pass kütüphanesine ekleneceği tahmin ediliyordu. Zira oyunun Xbox konsolu için de piyasaya sürülmesi bu beklentileri giderek artırdı. Fakat geliştirici firmadan bu konuyla ilgili bütün umutları söndüren bir bilgi geldi.

Ubisoft, sevilen oyun için desteği bırakıyor! Tarih verildi

Ubisoft, sevilen oyun için desteği bırakıyor! Tarih verildi

Ubisoft, The Crew için desteği sonlandıracağını açıkladı. Bu kararla birlikte oyunun sunucuları ve satışı durdurulacak.

Larian Studios‘un CEO’su Swen Johan Vincke, katıldığı bir röportajda Baldur’s Gate 3 ile ilgili bazı önemli soruları cevapladı. Vincke, oyunun geliştirilmesi için büyük bir çaba sarf ettiklerini ve oyuncuların ödedikleri bedelin karşılığını fazlasıyla aldıklarını belirtti.

Bununla beraber CEO, merak edilen soruyu da yanıtladı; Baldur’s Gate 3‘ün Xbox Game Pass abonelik hizmetine eklenmeyeceğini açıkladı. Eklenmesi içinse, verdikleri büyük emeğin karşılığında bir ödeme almayı hak ettiklerini dile getirdi.

Baldur's Gate 3 Xbox Game Pass kütüphanesine eklenecek mi?

5 milyon dolar olduğu tahmin ediliyordu

Bu yılın başlarında Microsoft’un bazı belgeleri ortaya çıktı. Bu belgelerde teknoloji devinin Baldur’s Gate 3‘ü Game Pass hizmetine eklemenin tahmini olarak 5 milyon dolar maliyet oluşturacağı bilgisi yer alıyordu. Bu rakam, Star Wars Jedi: Survivor içinse 300 milyon dolardı. Şirketin Baldur’s Gate 3 için yapacağı ödeme, sosyal medyada oldukça tartışma konusu olmuştu.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.