enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,5389
EURO
34,8465
ALTIN
2.442,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
25°C
KKTC
25°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C

Xiaomi, MIUI defterini resmen kapattı!

Xiaomi, MIUI defterini resmen kapattı!
22.12.2023 02:33
A+
A-

Xiaomi, geçtiğimiz günlerde MIUI’ı bırakacağını ve HyperOS isimli yeni işletim sistemine geçeceğini duyurmuştu. Şirket, MIUI işletim sisteminin geçmişten günümüze olan evrimini eğlenceli bir şekilde aktardı.

Böylelikle Xiaomi, MIUI’ı resmen arkada bırakılmış ve HyperOS’e geçilmiş oldu

Akıllı telefon pazarının Çin menşeli devi Xiaomi, Android üzerine kurulu MIUI isimli arayüzüne veda edeceğini ve HyperOS isimli yine Android üzerine inşa edilmiş işletim sistemini kullanacağını duyurmuştu.

SDNShiftdelete.net

Şirket, geride bıraktığı işletim sistemini anmak adına, yayınlandığı ilk günden bugüne kadar MIUI’in geçirdiği evrimsel süreci kısa bir video olarak YouTube’da paylaştı. Yukarıdan izleyebilirsiniz.

Xiaomi ‘sonunda’ dedirtti! Popüler modele HyperOS müjdesi

Xiaomi ‘sonunda’ dedirtti! Popüler modele HyperOS müjdesi

Xiaomi 13 için HyperOS güncellemesi dağıtıma çıktı. Çinli üreticinin amiral gemisi nihayet Android 14’e geçiş yapıyor.

Gördüğünüz gibi her ne kadar temel Android sistemi üzerine inşa edilmiş olsa da MIUI, gerek tasarımsal gerekse özellikler olarak pek çok farklılık sunuyordu. Ancak kabul edelim, telaffuz etmesi biraz zordu.

Xiaomi’nin HyperOS’e geçiş yapması sadece bu açıdan değil, yeniden markalandırma açısından da faydalı olacak zira şirket, bu yeni imajın pozitif dönüşleri olacağını düşünüyor.

Dilerseniz 2024 yılının başında HyperOS güncellemesi alacak olan Xiaomi ve Redmi telefon modellerine aşağıdaki ilgili içeriğimizden göz atabilirsiniz.

Bir Xiaomi veya Redmi cihaza sahipseniz, MIUI’dan mutlu muydunuz? Değişecek olması hakkında ne düşünüyorsunuz? Telefonunuz HyperOS güncellemesini alacak modeller arasında yer alıyor mu? Siz ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.