enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
25°C
KKTC
25°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C

Tesla fiyat listesi – Aralık 2023

Tesla fiyat listesi – Aralık 2023
25.12.2023 17:37
A+
A-

Türkiye pazarına bu yıl nisan ayında model Y ile giriş yapan Tesla, Elektrikli araç tutkunları için ilgi odağı oldu. İşte Türkiye için yalnızca Model Y’yi kullanıcıların deneyimine sunan Tesla’nın Aralık 2023 güncel fiyat listesi..

Tesla Model Y’nin güncel fiyatları

Model Y’yi üç farklı seçenek ile birlikte ülkemizde sunan Tesla, araçların teslimat sürecindeki hızlı aksiyonu ile elektrikli araç tutkunları için öncelikli tercih olarak öne çıkıyor.

Model Güç aktarma organları Menzil (WLTP) İvmelenme
(0-100 km/s)
Anahtar teslim fiyatı
Model Y
Arkadan itiş
455 km
6.9 sn
₺2.305.854
Model Y Long Range
Çift motorlu dört çeker
533 km
5.0 sn
₺2.887.834
Model Y Performance
Çift motorlu dört çeker
514 km
3.7 sn
₺3.005.338

Tesla sahiplerinin hayatını kurtaracak yeni yazılım güncellemesi yayınlandı!

Tesla sahiplerinin hayatını kurtaracak yeni yazılım güncellemesi yayınlandı!

Elektrikli araç pazarında liderliğini sürdüren Tesla, yeni bir yazılım güncellemesi yayınladı. İşte detaylar…

Tesla Model Y nasıl satın alınır?

Tesla Model Y, 4 Nisan 2023 itibariyle satışa sunuldu. 3 farklı versiyonuyla Türkiye pazarına giren aracı, Tesla’nın internet sitesinden çevrimiçi olarak satın alabilirsiniz. Tesla’nın güncel fiyat listesi Aralık 2023 ile güncellendi.

Ön sipariş bedeli olarak 50 bin TL talep ediliyor. Kalanı ise teslimde gerçekleşecek. Teslimatlar ise İstanbul Akasya ve Kanyon AVM’de gerçekleşiyor. Şuan sipariş vermeniz halinde Tesla resmi internet sitesinde teslimat tarihi en geç şubat 2024 olarak gözükmekte. Tesla’ya ait ilk servis ise İstanbul Merter’de bulunuyor.

Model Y’nin öne çıkan teknik özellikleri

  • Otopilot
  • Full Self-Driving
  • 10 hava yastığı
  • Diğer teknolojiler

Otopilot, Model Y’nin otonom sürüş yapmasını sağlayan bir sistemdir. Aracın hızını, yönünü ve mesafesini kontrol ederek sürücünün yükünü azaltmaya yardımcı oluyor. Trafikte kalma, şerit değiştirme ve otoyolda kalma gibi görevleri bizim için kendisi gerçekleştirebiliyor.

Full Self-Driving, Otopilot’un yapabileceği görevlerin yanı sıra, trafik ışıklarına ve kavşaklara tepki verme, park etme ve otoyoldan çıkma gibi görevleri de gerçekleştirebilir. Bu teknoloji hala geliştirme aşamasında olup, sürekli olarak iyileştirilmektedir. Sürücülerin, FSD’yi kullanırken her zaman dikkatli olmanız ve aracın kontrollerini elinizde tutmanız gerekmektedir.

Tesla Model Y, piyasaya sürüldüğünden beri elektrikli SUV segmentinde önemli bir seçenek olmuştur. Uzun menzili, güçlü performansı ve gelişmiş teknolojileriyle dikkat çeken Model Y, hem aileler hem de bireysel sürücüler için ideal bir seçimdir.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Tesla Model Y özelliklerini ve fiyatını nasıl buldunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.