enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,3792
EURO
34,6801
ALTIN
2.400,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Hafif Yağmurlu
26°C
KKTC
26°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
22°C

Sudan ucuz telefon! Motorola Moto G Play 2024 özellikleri ve fiyatı ortaya çıktı!

Sudan ucuz telefon! Motorola Moto G Play 2024 özellikleri ve fiyatı ortaya çıktı!
30.12.2023 21:03
A+
A-

Geçtiğimiz Aralık ayında tanıtılan Motorola Moto G Play’in (2023) 2024 versiyonlu bir halefi bekleniyor. Motorola henüz Moto G Play 2024 hakkında hiçbir şey açıklamadı. Ancak yine de bazı sızıntılar sayesinde telefonun nasıl gözükeceği ve bazı özellikleri ortaya çıktı. İşte detaylar…

Moto G Play 2024 nasıl olacak?

Motorola Moto G Play (2024), ekrana ortalanmış delikli bir ekrana sahip ve beklendiği gibi kalın bir çerçeveye sahip. Arkasında iki daireli dikdörtgen bir kamera çıkıntısı var. Ancak diğeri flaş için olduğundan yalnızca birinde kamera bulunuyor. Hatırlatmakta fayda var ki Moto G Play 2023’ün üç arka kamerası vardı.

Motorola Moto G Play (2024) modelinde de sağ tarafta ses düğmesi ve güç tuşu, solda ise SIM kart yuvası bulunan düz çerçeveler yer alıyor. Güç düğmesi aynı zamanda parmak izi tarayıcısı olarak da görev yapacak. Akıllı telefonun alt kısmında bir USB-C bağlantı noktası, yanında bir mikrofon ve hoparlör, üst kısmında ise 3,5 mm kulaklık girişi bulunuyor.

Motorola Moto G Play (2024) Snapdragon işlemciden güç alacak ancak 5G bağlantısını destekleyip desteklemeyeceği belli değil. Akıllı telefon, Android 13 çalıştıracak ve 4 GB RAM ile 64 GB genişletilebilir depolama alanına sahip olacak. Ancak belirtmekte fayda var ki muhtemelen daha fazla bellek seçeneği de olacak.

15.000 TL’nin altında en iyi Xiaomi akıllı telefon modelleri

15.000 TL’nin altında en iyi Xiaomi akıllı telefon modelleri

Bu içeriğimizde yeni bir akıllı telefon satın almak isteyenler için 15 bin TL ve altında fiyata sahip en iyi Xiaomi modellerini sıraladık.

Akıllı telefon, 6,5 inç boyutunda FullHD+ 90Hz LCD ekrana ve 15W şarj gücüne sahip 5.000 mAh bataryaya sahip olacak. Arkadaki ana kamerası 50MP sensör kullanacak, öndeki selfie kamerası ise 8MP sensör kullanacak.

Moto G Play (2024) birden fazla renkte gelecek. Sızdırılan görseller bize Safir mavisi versiyonunun olduğunu gösteriyor. Akıllı telefonun ABD’de 169 dolara mal olacağı söyleniyor ve gelecek ay resmiyete çıkması bekleniyor. Telefonun Türkiye’ye ne zaman geleceği ise henüz belli değil.

Akıllı telefonun özellikleri

Özellik Detaylar
İşlemci Snapdragon işlemci (5G desteği belirsiz)
İşletim Sistemi Android 13
RAM 4 GB (Daha fazla seçenek olabilir)
Depolama Alanı 64 GB, genişletilebilir
Ekran 6,5 inç FullHD+ 90Hz LCD
Batarya 5.000 mAh, 15W şarj gücü
Ana Kamera 50MP sensör
Selfie Kamerası 8MP sensör
Renk Seçenekleri Safir Mavisi ve muhtemelen diğer renkler
Fiyat ABD’de 169 dolar
Çıkış Tarihi Gelecek ay (beklenen)
Türkiye’ye Geliş Tarihi Henüz belli değil

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.