enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
25°C
KKTC
25°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Hafif Yağmurlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

Belediyeler Birliği ile REK-DER, reklam panoları konusundaki sıkıntıları ele aldı – BRTK

Belediyeler Birliği ile REK-DER, reklam panoları konusundaki sıkıntıları ele aldı – BRTK
17.01.2024 19:25
A+
A-

Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği ile Kıbrıs Türk Reklamcılar ve Tasarımcılar Birliği Derneği (REK-DER) arasındaki görüşmede, reklam panolarıyla ilgili sıkıntılar görüşülerek, çözüm önerileri ortaya konuldu.

Belediyeler Birliği’nden yapılan açıklamaya göre, Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği ve Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, bugün REK-DER Başkanı Suat Bora Durdu ve beraberindeki heyeti kabul ederek görüştü.

Belediyeler Birliği İdare Amiri Muammer Güneş’in de hazır bulunduğu toplantı, saat 12.00’de başladı ve yaklaşık bir saat sürdü. Görüşmede reklam alanındaki sıkıntılar ve çözüm önerileri ele alındı.

Belediyeler Birliği ve Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, belediyelerin reklam alanlarına ilişkin çalışma şekilleriyle ilgili bilgi vererek, karşılaştıkları sıkıntıları aktardı. Yurt dışı ziyaretleri sırasında reklam panoları konusundaki gözlemlerini aktaran ve uygulamalardan bahseden Özçınar, konuyla ilgili neler yapılabileceğine ilişkin değerlendirmelere ihtiyaç olduğunu söyledi.

Kendi bölgesi olan Güzelyurt’taki uygulamalarla ilgili de örnekler veren Özçınar, REK-DER’in her belediye ile ayrı ayrı görüşmesinin de sıkıntıların çözüme ulaştırılabilmesi açısından faydalı olabileceği görüşünü dile getirdi.

REK-DER Başkanı Suat Bora Durdu da, reklamcıların yaşadığı sıkıntıları aktararak, neler yapılabileceği konusunda görüşlerini ifade etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.