enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
25°C
KKTC
25°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

AMD’den yüzde 97 performans artışı sağlayan güncelleme!

AMD’den yüzde 97 performans artışı sağlayan güncelleme!
24.01.2024 15:21
A+
A-

Dünyanın en büyük donanım üreticileri arasında gösterilen AMD, kullanıcı deneyimini arttırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Teknoloji devi, DirectX 11 ile DirectX 12 temelli oyunlardaki performansı yaklaşık iki katına çıkaran AMD Fluid Motion Frames (AFMF) özelliğini duyurdu.

AFMF, 24.1.1 sürümlü Radeon Adrenalin aracılığıyla yayınlandı

Yayınlanan AMD Fluid Motion Frames teknolojisi, RDNA3 temelli Radeon 700M, RX 6000 ve RX 7000 serisi ekran kartlarına destek sağlıyor. AMD’nin açıklamasına göre teknoloji, 1080p’de yüzde 97, 1440p’de ise yüzde 103 performans artışı sağlıyor. DirectX 11 ile DirectX 12 temelli oyunlar ile uyumlu çalışıyor olması AFMF teknolojisinin en önemli detayları arasında yer alıyor.

AMD Fluid Motion Frames

AMD, yaptığı paylaşımda bazı yeni video geliştirme özelliklerinin altını çizdi. ADMF ile birlikte kullanıcılar, video grafiklerinde gelişmiş keskinlik ve netlik için “Grafik” sekmesinden bir geçişi etkinleştirebilirler. Açıklamada bu desteğin Google Chrome, Microsoft Edge, Media Player ve daha fazlası gibi uygulamaları kapsağı belirtildi.

AMD, CES 2024’te yapay zeka ve otomobil alanında boy gösterecek!

AMD, CES 2024’te yapay zeka ve otomobil alanında boy gösterecek!

AMD, CES 2024’te otomotiv yeniliklerini ve yapay zeka alanındaki son teknolojilerini tanıtacağını duyurdu. İşte detaylar…

AMD şu ifadelerle teknolojiyi duyurdu;

Eylül 2023’te, oyunculara Radeon GPU’larını bir sonraki seviyeye taşıyabilecek heyecan verici yeni teknolojiye dair bir fikir vermek amacıyla AMD Fluid Motion Frames için ilk önizleme sürücüsünü yayınladık. Topluluk geri bildirimlerini dinledikten, özellik desteğini geliştirip genişlettikten ve teknolojiyi daha da geliştirdikten sonra, AFMF’nin bugün resmi olarak AMD Yazılımının en son sürümünü yayınladığını duyurmaktan heyecan duyuyoruz!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.