enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,1958
EURO
35,0146
ALTIN
2.513,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
26°C
KKTC
26°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Az Bulutlu
24°C

İnsan beynine çip, 2024’te ne kadar Togg satıldı? Tesla’nın yeni mağazası! Teknoloji Muhabbeti 16. Bölüm

İnsan beynine çip, 2024’te ne kadar Togg satıldı? Tesla’nın yeni mağazası! Teknoloji Muhabbeti 16. Bölüm
02.02.2024 19:29
A+
A-

Her haftanın teknoloji gelişmelerini konuştuğumuz Teknoloji Muhabbeti, bu hafta da dolu dolu geçiyor. Konuşulacak haberler arasında Tesla’nın ilk mağazası, Togg satışları ve Starlink’in insan beynine yerleştirdiği çip öne çıkıyor. Gelişmeleri ShiftDelete.Net Genel Yayın Yönetmeni Tolga Cem Küçükyılmaz ve Editörü Samet Jankovic ele alacak.

Teknoloji Muhabbeti 16. Bölüm!

Teknoloji Muhabbeti’nin 16. Bölümünde sizlere önemli bir sürprizimiz var. Yayın sırasında üç şanslı izleyicimize Mcdodo’dan hediye vereceğiz. Tüm detaylar için yayınımızı takip etmeyi ve hediye kazanmak için yorumlarda mesajınızın yanında Instagram adınızı yazmayı unutmayın!

SDNShiftdelete.net

Bu hafta ele alacağımız konu başlıkları genel olarak şu şekilde:

Spotify Türkiye abonelik fiyatları zamlandı!

Spotify fiyat artışına gitti. Şirket; bireysel, aile ve öğrenci paketlerinin aylık ücretlerine zam uygulayacağını açıkladı. Buna göre 39,99 TL’den sunulan Bireysel paket artık 59,99 TL/ay olacak. Aile paketi ise 64,99 TL’den 99,99 TL’ye yükselmiş durumda.

Tesla, İstanbul’daki ilk mağazasını açtı!

Tesla, Türkiye’deki varlığını genişletmeye devam ediyor. İstanbul Ataşehir’deki Metropol AVM’de bulunan Tesla Metropol Store isimli mağaza’yı ziyaret ederek test sürüşü de yapabiliyorsunuz. Randevu oluşturarak siz de test sürüşü yapabilirsiniz.

Tesla’nın İstanbul’daki ilk mağazasına gittik!

Tesla’nın İstanbul’daki ilk mağazasına gittik!

Tesla, İstanbul’daki ilk resmi mağaza konumundaki girişimini Ataşehir Metropol AVM’ye yaptı. Tesla Ataşehir mağazasına gittik.

iPhone sahipleri dikkat! Bu güncelleme telefonu kitliyor

Sihirli Elma editörümüz iOS 17.4 Beta 1 güncellemesini kurduktan sonra ilginç bir hata aldı. iPhone’un kilitlendiğini ve dokunmatiğin çalışmadığını belirtti. Ayrıca cihazın kablo ile şarj almadığını, kablosuz MagSafe’i kullanmak zorunda kaldığını paylaştı.

Ocak ayında kaç tane Togg satıldı? İşte resmi rakamlar

Togg, T10X için çekilişsiz ve kurasız genel sipariş dönemini başlattı. Şirket, binlerce kişinin bu fırsattan yararlanarak T10X siparişi verdiğinin altını çizdi. Açıklamaya göre, Ocak ayında 1625 müşteriye T10X teslim edildi. Böylece toplam satış sayısı 21 bin 208 oldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.