enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Hafif Yağmurlu
22°C
KKTC
22°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

UBP Milletvekili Küçük:Şampiyon Meleklerimizi unutmayacağız

UBP Milletvekili Küçük:Şampiyon Meleklerimizi unutmayacağız
05.02.2024 11:09
A+
A-

Ulusal Birlik Partisi Girne Milletvekili Hasan Küçük, 6 Şubat 2023’te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremde hayatını kaybedenleri ve “Şampiyon Melekleri” andı.

Yazılı bir mesaj yayımlayan Küçük, “asrın felaketi” diye nitelediği depremin yarın yıl dönümü olduğunu ve depremin kendilerinde tarif edilemez bir duygu oluşturduğunu, bu acının yıllar geçse de düzelmesinin mümkün olmadığını kaydetti.

Adıyaman’da devam eden mahkeme sürecinin yakın takipçisi olacaklarını ve suçluların olası kasttan yargılanması gerektiğini söyleyen Küçük, mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’taki depremlerde yıkılan, 35’i Kıbrıslı Türk sporcu ve öğretmenlerden oluşan kafilenin yanı sıra toplam 72 kişiye mezar olan İsias Otel’in 11 sanığı, “bilinçli taksirden” yargılanmaya başlamıştır. Bu davanın “olası kasta” çevrilmesi en büyük isteğimizdir. Suçlular en ağır cezayı alana ve bu dava emsal bir dava olana kadar mücadelemiz devam edecektir. Bizlerin en büyük görevi artık Şampiyon Meleklerimizin anısını yaşatmaktır. Şampiyon Melekler Derneği’mize her türlü katkıyı vermeye ve onların yanında olmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet acılı ailelerine başsağlığı dilerim”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.