enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,1828
EURO
34,9754
ALTIN
2.506,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
26°C
KKTC
26°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
24°C
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
24°C

Xbox Game Pass abonelerini çılgına çevirecek iddia!

Xbox Game Pass abonelerini çılgına çevirecek iddia!
06.02.2024 12:21
A+
A-

Son dönemin en çok konuşulan konularından birisi de şüphesiz Xbox‘ın önümüzdeki hafta yapacağı etkinlik diyebiliriz. Bu gelişme kısa süre önce Microsoft Gaming CEO’su ve Xbox Başkanı Phil Spencer tarafından duyurulurken, bu konuyla ilgili çok sayıda iddia da ortaya atıldı. Tabii, bunların belki de en çok dikkat çekeni Game Pass hizmetiyle ilgili oldu.

Microsoft, Xbox Game Pass’in sürdürülemez olduğunu düşünüyor

Evet, yanlış duymadınız. Markaya yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre Microsoft cephesinde işler pek de yolunda gitmiyor. Xbox özel oyunlarının PlayStation dahil tüm platformlara ve konsollara çıkmasından konsol üretiminin azaltılmasına ve hatta tamamen durdurulmasına kadar çok sayıda olasılığı değerlendiren firmanın gündemindeki bir diğer konu ise Game Pass hizmeti.

Bugüne dek aylık belirli bir ücret karşılığında bizlere sayısız oyunu ücretsiz olarak sunan bu servis Timdog tarafından aktarılan bilgilere göre artık sürdürülemez durumda. Kısacası Xbox’ın bu hizmetten zarar ettiği ve olası bir iptal kararının şaşırtmayacağı ifade ediliyor. Tekrardan belirtelim, bunlar sadece söylentilerden ibaret bilgilerden oluşuyor. Yani önümüzdeki hafta düzenlenecek etkinliği ve resmi açıklamaları beklemek daha doğru olacaktır.

Xbox’tan sürpriz etkinlik! Microsoft ters köşe mi yapacak?

Xbox’tan sürpriz etkinlik! Microsoft ters köşe mi yapacak?

Microsoft, yeni bir etkinlik düzenleyerek Xbox ve oyunların geleceği hakkında açıklamada bulunacağını söyledi.

CEO Spencer, dün kişisel hesabından yaptığı paylaşımda , “Xbox’ın geleceğine yönelik vizyonu hakkında daha fazla ayrıntı paylaşmak” için bir etkinlik düzenleyeceklerini belirtti. Paylaşımda çok fazla detay verilmezken, Microsoft Gaming’in merak uyandırmasına yol açtı.

Yukarıda da belirtildiği üzere etkinlikte Xbox özel oyunlarının PlayStation dahil tüm platformlara çıkması veya Xbox Game Pass hizmetinin kapatılması gibi stratejik ve dengeleri olumlu-olumsuz değiştirecek açıklamaların gelmesi kuvvetle muhtemel.

Siz ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.