enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,2731
EURO
35,0805
ALTIN
2.475,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
24°C
KKTC
24°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
25°C

Star Wars hayranları buraya! Yeni aksiyon oyunu yolda

Star Wars hayranları buraya! Yeni aksiyon oyunu yolda
17.02.2024 01:03
A+
A-

EA ve Respawn Entertainment, yeni bir Star Wars oyunu üzerinde çalışıyor olabilir. Oyun endüstrisinde gelen raporlara göre Respawn, Star Wars efsanesindeki Mandalorian savaşçılarına odaklanan aksiyon dolu bir FPS oyunu geliştiriyor.

Mandalorian oyunu geliştirme aşamasında

Proje hakkında bilgi sahibi olan kaynaklar, oyuncuların gizemli bir Mandalorian ödül avcısı rolünü üstleneceğini dile getirdi. Oyunun Galaktik İmparatorluk döneminde geçeceği ve oyuncuları çeşitli gezegenlerde ödül avcılığı görevlerini tamamlamakla görevlendireceği söyleniyor.

Ödüllerin canlı olarak ele geçirilebileceği veya yerinde yok edilebileceği aktarıldı. Ayrıca savaşın hızlı tempolu olacağı, Mandalorian jetpack’in ise ana hareket aracı olacağı dile getirildi. Oyundaki savaş döngüsü, zincirleme öldürmeler ile daha da heyecanlı hale gelecek.

Lara Croft, yeni Tomb Raider oyunu öncesi değişti!

Lara Croft, yeni Tomb Raider oyunu öncesi değişti!

Lara Croft görünümü, yeni Tomb Raider oyunu öncesinde değiştirildi. Crystal Dynamics eski görünüme atıfta bulunuyor.

Bilek roketleri ve yakalama kancaları gibi Star Wars dünyasından birçok silah ve aletin olacağı belirtildi. Ancak oyunla ilgili birçok ayrıntı hala belirsiz. Oyunun henüz erken geliştirme aşamasında olduğu belirtildi, ancak açık dünya olmayacağı dile getirildi.

Respawn Entertainment aslında Star Wars evrenine yabancı değil. Stüdyo daha önce Jedi Fallen Order ve Survivor’ı geliştirmesiyle biliniyor. Her ikisi de oyuncular tarafında sevilmişti.

Oyundaki ödül avcısının Din Djarin mi yoksa yeni bir Mandalorian mı olacağı da henüz belirsiz. Ancak serinin hayranları, EA ve Respawn’dan yakın zamanda bir FPS türünde Star Wars oyunu bekleyebilir.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.