enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,2731
EURO
35,0805
ALTIN
2.475,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
24°C
KKTC
24°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
25°C

KKTC’den sanayiciler Dubai’de düzenlenen çalışma yemeğine katıldı

KKTC’den sanayiciler Dubai’de düzenlenen çalışma yemeğine katıldı
21.02.2024 14:14
A+
A-

Gulfood Gıda Fuarı’nda katılmak için Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) bulunan KKTC’den sanayiciler çalışma yemeğine katıldı.

Kıbrıs Türk Sanayi Odası’ndan (KTSO) verilen bilgiye göre, KKTC Abu Dabi Temsilcisi Umut Koldaş’ın organize ettiği yemekte, BAE iş konseyleri başkan ve bürokratları ile TC Başkonsolosu Onur Şaylan da yer aldı.

Yemek öncesi konuşmalarda, Türkiye’nin BAE’deki ticari ve ekonomik gücünün her geçen gün arttığı ifade edilirken KKTC’den ihracatçıların da birer ticari elçi olduğu belirtildi.

Kuzey Kıbrıs’ın ihracat alanında her geçen gün geliştiğine dikkat çekilen konuşmalarda, geniş yelpazede çalışıldığı, bölgede daha aktif pazarlamaya ve ürün satışına kapıların açık olduğu ifade edildi.

Kuzey Kıbrıs’ın, Gulfood Gıda Fuarı’nda önemli bir yer edindiğine dikkat çekilen konuşmalarda, bunun kesintisiz sürdürülmesinin tutarlılık ve başarı olduğu da vurgulandı.

KTSO Asbaşkanı Mustafa Ersözlü odanın hedefinin ihracat odaklı olduğunu dile getirerek, özellikle gıda işleme alanında ürün çeşitliliğinin artırılması için çalışmalar yapılacağını söyledi.

Sanayi Dairesi Müdürü Elmas Kavunoğlu, daha iyi fuar organizasyonları için odayla birlikte çalıştıklarını kaydederek, ticari ilişkilerin geliştirilmesinin önemine işaret etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.