enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,2668
EURO
35,0770
ALTIN
2.465,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
24°C
KKTC
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Gece görüşlü kameraya sahip tablet: Oukitel RT8 tanıtıldı

Gece görüşlü kameraya sahip tablet: Oukitel RT8 tanıtıldı
03.03.2024 09:20
A+
A-

Geçtiğimiz ay OT8 adını verdiği standart özelliklere sahip tabletini tanıtan Oukitel, profesyoneller için yeni bir cihaz tanıttı. Gece görüşlü kameraya ve IP68 sertifikasına sahip Oukitel RT8 tanıtıldı. İşte Oukitel RT8 özellikleri ve fiyatı…

Oukitel RT8 özellikleri ve fiyatı

Oukitel RT8, kalın çerçeveli 11 inç 2K çözünürlüğe sahip ekran ile tanıtıldı. Açıklanan bilgilere göre cihaz, 144Hz ekran yenileme hızına sahip IPS LCD panel ile kullanıcılara sunulacak.

Oukitel RT8 özellikleri ve fiyatı

Profesyonel kullanım için üretilen Oukitel RT8 modeli, gücünü MediaTek tarafından üretilen Helio G99 işlemciden alacak. 6nm teknolojisiyle üretilen işlemcide 2 adet 2.2GHz ARM Cortex-A76 ve 6 adet 2.0GHz ARM Cortex-A55 çekirdek bulunuyor. Grafik arabirimi tarafında ise Valhall mimarisinin kullanıldığı Mali-G57 MC2 mevcut.

Tablet pazarı karışacak: vivo Pad 3 Pro özellikleri ortaya çıktı!

Tablet pazarı karışacak: vivo Pad 3 Pro özellikleri ortaya çıktı!

vivo, yakın zamanda yeni Pad 3 Pro tabletini tanıtacak. Merakla beklenen vivo Pad 3 Pro modelinin özellikleri ortaya çıktı.

Üçlü kamera dizilimiyle gelen modelde 48 Megapiksel ana kamera, 20 Megapiksel gece görüş özelliğine sahip kamera ve 5 Megapiksel makro lens bulunuyor. Öz çekim kamerasının 32 Megapiksel olduğunu belirtelim.

Oukitel RT8, taşımayı kolaylaştırmak için standart aksesuar olarak deri el kayışıyla birlikte gelecek. Bununla birlikte marka, isteğe bağlı aksesuar olarak video izlerken veya video görüşmesi yaparken stand olarak kullanılabilecek birinci sınıf bir alaşım stand sunacak.

Oukitel RT8, kutudan Android 13 işletim sistemiyle çıkacak. 6 GB RAM ve 256 GB depolamaya sahip olacağı belirtilen modelin microSD kart desteği mevcut.

Cihazın dikkat çeken bir diğer özelliğiyse bataryası. Oukitel, yeni modelinde 33W hızlı şarj teknolojisine sahip 20.000 mAh bataryaya yer verdi.

Dayanıklılık konusunda oldukça iddialı olan cihaz, IP68/69K ve MIL-STD-810H sertifikalarına sahip. Bununla birlikte cihazın 15.1 mm kalınlığa ve 996.7 gram ağırlığa sahip olacağını belirtmekte fayda var.

Oukitel RT8 modeli, 300 dolar fiyat etiketiyle kullanıcıların beğenisine sunulacak. Cihazın sadece resmi mağazalarda ve Amazon’da satılacağı belirtiliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.