enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,2815
EURO
35,0471
ALTIN
2.474,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
25°C
KKTC
25°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Az Bulutlu
25°C

Google Haritalar kullanıcıları ücretsiz Google Fi hizmeti alıyor!

Google Haritalar kullanıcıları ücretsiz Google Fi hizmeti alıyor!
05.10.2022 14:49
A+
A-

Teknoloji devi Google, 2015 yılında Project Fi adında bir bağlantı teknolojisi başlattı. Bu teknoloji ile şirket, kullanıcılara kesintisiz ve sürekli bağlantı saylamayı vaat etti. Şimdi ise iddialara göre bazı Google Haritalar kullanıcıları, yakın zamanda ücretsiz Google Fi kablosuz hizmetinden yararlanmaya hak kazandıklarına dair bildirimler aldı. İşte detaylar!

Google Fi, 195 dolar değerindeki hizmeti ücretsiz sağlıyor

Google, ilk olarak Project Fi olarak başlattığı teknolojiyi daha sonradan Google Fi olarak değiştirdi. Bilmeyenler için kısaca açıklayacak olursak Google Fi, bilgisayardan, telefondan ya da tabletten sürekli olarak hızlı internet kullanımını sağlayan bir proje olarak tanıtıldı. Google’dan satın alacağınız internet paketi sayesinde internete bağlandığınız cihazda sürekli ve kesintisiz bir internet kullanımı elde edebilmeniz mümkün.

Google Haritalar kullanıcıları ücretsiz Google Fi hizmeti alıyor

Son haberlere göre bazı Google Haritalar kullanıcıları, ücretsiz Google Fi hizmetinden yararlanacaklarına dair bildirim aldı. Bu kullanıcıların ücretsiz hizmeti almak istediğini düşünürsek, üç aylık kapsamı neredeyse 195 dolar değerinde yer alıyor.


Google Pixel 7 Pro, kamerasıyla iddialı geliyor!

Google Pixel 7 Pro, kamerasıyla iddialı geliyor!

Google’ın yeni akıllı telefon ailesine çok az kaldı. Pixel 7 Pro kamerası, son gelen bilgiler ile birlikte ortaya çıktı.

Google Fi’nin nu bu teklifi ne yazık ki tüm Google Haritalar kullanıcılarını kapsamıyor. Teklifin nedeni olarak ise kullanıcıları Google Fi kullanmaya tetiklemek için olduğunu söyleyebiliriz. Bununla birlikte şirketin teklifinin başarılı olması durumunda diğer kullanıcılarda bundan faydalanabilme şansına sahip. Ortaya çıkan e-posta, Google’ın Haritalar kullanıcılarına teşekkür etmek amacıyla Google Fi promosyonunu seçtiğini gösteriyor.

“Google Haritalar’daki katkılarınız sayesinde, yılın geri kalanında Google Fi’nin keyfini bizden çıkarabilirsiniz. Google Fi, Google’ın sözleşmeleri ve gizli ücretleri olmayan bir telefon planıdır ve şimdi üç aylık herhangi bir sınırsız plandan ücretsiz olarak yararlanın.”

Google Haritalar kullanıcıları ücretsiz Google Fi hizmeti alıyor

Tekliften yararlanmak için yerel bir Google Haritalar yerel rehberi olmanız gerekiyor. Böylece Google, Haritalar’a yaptığınız katkının bir ödülü olarak hizmeti ücretsiz bir şekilde veriyor. Ayrıca bu durum, diğer kişilerin de Google Haritalar uygulamasını kullanmaya teşvik ediyor. Teklifi kabul etmek için ise son tarih 31 Ekim.

Peki, siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.