enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,5111
EURO
34,9079
ALTIN
2.434,99
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
25°C
KKTC
25°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C

Custom ROM sevenlere! LineageOS 19, beş modele daha geldi

Custom ROM sevenlere! LineageOS 19, beş modele daha geldi
07.10.2022 12:06
A+
A-

Android için geliştirilen birçok Custom ROM mevcut. Özellikle donanımları yeterli olmasına rağmen eski oldukları gerekçesiyle güncelleme desteğini kaybeden cihazlarda karşımıza çıkan bu tür yazılımlar, gün geçtikçe popülaritesini artırıyor. Bunlardan birisi de LineageOS. Son olarak LineageOS 19, beş cihazı daha desteklemeye başladı.

LineageOS 19, beş cihazı daha desteklemeye başladı

Nisan ayında kullanıma sunulan LineageOS 19, LineageOS’un en yeni sürümü konumunda. Android 12‘yi temel alan yazılım, günden güne desteklediği model sayısını artırıyor. Son olarak Motorola Edge 30, Edge 20 Pro, Xiaomi Mi 8 Pro, Mi 8 Explorer Edition ve Mi Mix 2S modelleri sürüm desteğini aldı.

LineageOS 19 destekli modeller listesine eklenen Motorola Edge 30 ve Edge 20 Pro modelleri üreticisi tarafında halen destekleniyor ve Android 12 güncellemesini de aldılar. Ancak diğer Xiaomi telefonları güncelleme desteklerini kaybederen şirketin EOS listesine eklendiler. LineageOS 19 da bu modellere Android 12’nin saf versiyonuna yakın bir deneyim sunuyor.


Samsung’dan giriş seviyesi modele Android 12 müjdesi!

Samsung’dan giriş seviyesi modele Android 12 müjdesi!

Samsung, 2020’de satışa çıkan giriş seviyesi Galaxy A11 için Android 12 tabanlı One UI 4.1 güncellemesi yayınladı.

LineageOS 19 destekleyen tüm modeller ise şöyle;

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.