enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,3266
EURO
34,7169
ALTIN
2.435,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
26°C
KKTC
26°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
22°C

Hayranlar üzgün! Avengers, Deadpool 3, Fantastik Dörtlü ertelendi

Hayranlar üzgün! Avengers, Deadpool 3, Fantastik Dörtlü ertelendi
12.10.2022 09:30
A+
A-

Marvel Cinematic Universe’in yeni projeleri Blade, Deadpool 3, Fantastik Dörtlü ve Avengers filmleri ertelendi. Bir süre önce Blade filminin yönetmeni ile yollarını ayıran Marvel Studios, şimdi de bu filmin çekimlerini askıya aldı. Ayrıca Avengers, Deadpool 3 gibi popüler filmlerin vizyon tarihi de ileri tarihlere atıldı.

Blade çekimlerini askıya alındı: Avengers ve Deadpool 3 ortada kaldı

ABD’nin Atlanta şehrinde devam eden Blade çekimlerinin Marvel tarafından duraklatıldığı bildirildi. Verge’de yer alan habere göre stüdyo, film için yeni bir yönetmen arayışına girdi. Geçtiğimiz ay Bassam Tariq ile anlaşmasını iptal eden Marvel, vampir temalı yeni yapımında çıkmaza girmiş durumda.

2023’ün sonlarında gösterime girmesi planlanan Blade’in iptal edilmediğini belirtmek gerekiyor. Mahershala Ali’nin başrolde yer alacağı yapım, “bir bütün olarak daha gelişmiş” şekilde işlenecek. Stüdyonun bu düşüncesi filmin tekrardan çekim aşamasına gireceğini gösteriyor.


Pokemon Go’nun yaratıcısı şimdi de Marvel kahramanlarını dünyaya getiriyor!

Pokemon Go’nun yaratıcısı şimdi de Marvel kahramanlarını dünyaya getiriyor!

Pokemon Go’nun yaratıcısı Niantic, şimdi de artırılmış gerçeklik teknolojisini kullanarak Marvel kahramanlarını dünyaya getiriyor.

Stüdyonun planları, prodüksiyon hazırlıklarını bu yılın sonunda tamamlamak ve 2023’ün başında yeniden başlamak şeklinde. Blade için ilk olarak 3 Kasım 2023 olarak belirlenen vizyon tarihi ise 6 Eylül 2024’e ertelendi. İleri tarihe atılan diğer Marvel yapımları ise şu şekilde:

  • Deadpool 3: 6 Eylül 2024’ten 8 Kasım 2024’e
  • Fantastik Dörtlü: 8 Kasım 2024’ten 14 Şubat 2025’e
  • Avengers: Secret Wars: 7 Kasım 2025’ten 1 Mayıs 2026’ya
  • İsimsiz Marvel filmi: 14 Şubat 2025’ten 7 Kasım 2025’e

Blade, ilk olarak 2019 yılında San Diego Comic-Con’da duyurulan ve kısa sürede büyük takipçi kitlesine ulaşan bir Marvel projesiydi. Etkinlik sırasında Mahershala Ali’nin başrolde yer alacağını söyleyen stüdyonun bu kararından vazgeçmeyeceğini düşünüyoruz.

Blade’in hikayesi ise 1973 yılına kadar dayanıyor. Yazar Marv Wolfman ve çizgi roman sanatçısı Gene Colan tarafından yaratılan Blade, bir vampir tarafından öldürülen annesinin intikamını almak için vampir avlayan yarı ölümlü, yarı ölümsüz birini anlatıyor.

MCU 4. Faz’ın ise beklendiği gibi devam etmesi planlanıyor. Black Panther: Wakanda Forever 11 Kasım’da gösterime girmiş olacak.

Peki siz Marvel Blade hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yourmlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.