enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
25°C
KKTC
25°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C

Samsung’un katlanabilir telefonu için yolun sonu!

Samsung’un katlanabilir telefonu için yolun sonu!
27.10.2022 16:14
A+
A-

Katlanabilir telefon denildiğinde ilk akla gelen marka olan Samsung üç yıl önce Galaxy Fold modelini duyurmuştu. 2019 yılında kullanıcı karşısına çıkan bu telefon, 7.3 inç büyüklüğünde katlanabilir ve 4.6 inç büyüklüğünde kapak ekranına ev sahipliği yaparken, gücünü Snapdragon 855 işlemciden alıyor.

Kullanıcıyla buluşan ilk katlanabilir telefonlardan Galaxy Fold için üzücü haber geldi. Günümüzde yerini Galaxy Z Fold 4 modeline bırakan telefonun, artık işletim sistemi güncellemesi almayacağı duyuruldu.

Samsung Galaxy Fold, Android güncellemesi almayacak

Android 9 Pie işletim sistemi ile kutudan çıkan telefon hali hazırda Android 12 işletim sistemi ve One UI 4 arayüzü ile kutudan çıkıyor. Kullanıcılar bu telefonun Android 13 güncellemesini alıp almayacağını merak ediyordu, resmi açıklamanın gelmesi ile Android 13 ve One UI 5.0 hayalleri suya düşmüş oldu.

Samsung bu cihaz için işletim sistemi güncellemesini kesiyor olsa da, bir yıl boyunca güvenlik yamaları sunmaya devam edecek. Böylece cihaz güvenlik risklerine karşı korunacak. Bunun yanı sıra hali hazırda piyasada olan Galaxy Z Fold ve Z Flip modelleri gelecek yıl Android 14 güncellemesini alacak.

Katlanabilir telefonlara ilgi duyuyorsanız, Samsung’un en güncel amiral gemisi olan Galaxy Z Fold 4 modeline göz atmanızı tavsiye ederiz. Aşağıdan Z Fold 4 ön inceleme videomuza göz atabilirsiniz;

Samsung Galaxy Z Fold 4 ön inceleme!

Samsung Galaxy Z Fold 4 ön inceleme!

Samsung’un yeni katlanabilir telefonu Galaxy Z Fold4 ön inceleme videosu karşınızdayız. Bakalım Z Fold4 bizlere neler sunuyor?

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.