enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,4477
EURO
34,6312
ALTIN
2.383,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
24°C
KKTC
24°C
Az Bulutlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
24°C
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C

Apple Music’ten ünlü rapçiye ambargo!

Apple Music’ten ünlü rapçiye ambargo!
28.10.2022 07:32
A+
A-

Kanye West’in son günlerde yaptığı açıklamalar nedeniyle birçok alandaki iş birlikleri sonlandırılmaya başladı. Ünlü rapçinin Yahudi karşıtı yaptığı açıklamaları ayrıca Instagram ve Twitter hesabının kapatılmasına da neden oldu. Adidas, GAP ve Foot Locker sonrası Kanye West için büyük bir darbe de Apple Music üzerinden geldi. Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Kanye West’in serveti gün geçtikçe eriyor!

Açıklamaları nedeniyle markaların iş birliklerini sonlandırması Kanye West’in servetinde olumsuz etki yarattı. Kaybettiği iş birliklerinden dolayı ünlü rapçi artık milyarder olmaktan çıktı. Son olarak Apple da yaptığı açıklamalar nedeniyle Kanye West ‘in çalma listesini Apple Music’ten kaldırdı.

Çalma listesine tıklayan Apple Music kullanıcıları, “Öğe Mevcut Değil” yazılı bir uyarı aldı. Fakat rapçinin Apple Music üzerinde yer alan albümlerinin hala kullanılabiliyor. Spotify ise şimdilik ünlü rapçiye herhangi bir ambargo uygulamadı. Fakat rapçinin açıklaması ve aldığı tepkiler nedeniyle onun da uygulaması muhtemel.

Apple’ın yeni reklam döneminde kumar şoku! Eleştiri yağmuruna tutuldu

Apple’ın yeni reklam döneminde kumar şoku! Eleştiri yağmuruna tutuldu

iPhone’larda daha fazla reklam göstermeyi planlayan Apple, kumar reklamları nedeniyle tepkilerin odağında oldu.

Instagram ve Twitter hesabı kapanan şarkıcı, Donald Trump’ın yaptığı gibi çözümü sosyal medya platformu satın almakta buldu. Kanye West yakın zaman önce Parler’i satın almak için anlaşmaya oturmuştu. Donald Trump da Twitter hesabı kapandıktan sonra Truth Social’i kurmadan Parler için anlaşmaya oturmuştu. Şimdi ise Elon Musk’ın Twitter’ı satın almasından sonra Kanye West’in hesabının açılıp açılmayacağı merak konusu.

Ek olarak West ile iş birliklerini sonlandıran Foot Locker konuyla ilgili şu açıklamayı yapmıştı:

“Foot Locker, herhangi bir antisemitizm biçimine veya nefret dolu ve ayrımcı davranışa müsamaha göstermez. Adidas’ın ortağı olmaya devam etmemize ve geniş bir koleksiyon yelpazesine sahip olmamıza rağmen gelecekteki Yeezy ürün indirimlerini desteklemeyeceğiz.”

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Apple Music’in Kanye West için uyguladığı ambargo yeterli mi? Görüşlerinizi Yorumlar kısmından belirtebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.