enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
25°C
KKTC
25°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

Superman, yeni bilgisayarı için ekran kartı arıyor!

Superman, yeni bilgisayarı için ekran kartı arıyor!
30.10.2022 12:41
A+
A-

Superman karakterini canlandıran Henry Cavill, pandeminin başlarında kendi bilgisayarını toplaması ile oldukça çok konuşulmuştu. Yakın zamanda donanımlarını güncelleme hazırlığında olan Henry Cavill, karar vermeden önce tüm seçenekleri görmek istiyor.

Henry Cavill donanımını güncelliyor

Ekran kartı konusunda şu anda en güçlü konumda olan NVIDIA RTX 4090’ı gözüne kestiren Cavill, henüz tam olarak kararını vermiş değil. Ünlü oyuncu, RTX 4090’a karşı performans merakla beklenen yeni AMD ekran kartlarını da görmek istiyor.

henry cavill

AMD ise yeni ekran kartlarını 3 Kasım tarihinde tanıtmaya hazırlanıyor. Bu konuda Cavill’in yalnız olmadığını söylemek de yanlış olmayacaktır. Dünya genelinde birçok oyunsever, donanımlarını güncelleme yapmak için bu iki dev üreticinin ürünlerinin bire bir karşılaştırmasını görmeyi tercih ediyor.

Nvidia araştırıyor! RTX 4090 yangına yol açabilir mi?

Nvidia araştırıyor! RTX 4090 yangına yol açabilir mi?

Nvidia RTX 4090 güç konektörü yanmaya başladı. RTX 4090 güç konektörlerinin yandığına veya eridiğine dair kanıtlar bulunuyor.

Cavill’in işlemci tercihi de henüz netleşmiş değil. Şu anda AMD işlemcilere yakın olduğunu söyleyen ünlü aktör ancak yine de son kararını vermediğini belirtti. AMD yakın zamanda amiral gemisi işlemcisi Ryzen 9 7950X modelini tanıttı. Diğer yandan Intel de Raptor Lake işlemcileri ile oldukça iddialı durumda.

Donanımını yenilemeye hazırlanan Henry Cavill, AMD’yi tercih etmesi durumunda ise anakartını da değiştirmek zorunda kalacak. AMD, yaklaşık 6 yılın ardından Ryzen 7000 serisi işlemcilerinde anakart soketlerini değiştirmiş durumda. Diğer yandan Intel’in yeni nesil işlemcileri ise eski anakartları desteklemeye devam ediyor.

Henry Cavill bilgisayarı için en iyi donanımları aramaya devam ederken bazı parçaları ise şimdiden toplamış durumda. Yeni bir güç kaynağı ünitesi alan ünlü aktör aynı zamanda yeni donanımı için yeni sıvı soğutucusunu da Instagram üzerinden paylaşmıştı.

Ünlü oyunvu bilgisayarını tamamladığında ise nasıl bir canavara sahip olacağını hep beraber göreceğiz. Peki sizin ekran kartı ve işlemci tercihiniz ne olurdu? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.