enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
47,2310
EURO
53,8755
ALTIN
6.149,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
27°C
İstanbul
27°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
27°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
27°C
Pazartesi Açık
30°C

Bengihan: Tedavime evde devam ediyorum, daha güçlü bir şekilde mücadeleye devam edeceğim

Bengihan: Tedavime evde devam ediyorum, daha güçlü bir şekilde mücadeleye devam edeceğim
20.04.2026 18:57
A+
A-

Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası (KTAMS) Başkanı Güven Bengihan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda son günlerde yaşanan protestolara ve sağlık durumuna ilişkin açıklamada bulundu.

Bengihan, paylaşımında sendikalar, emekçiler ve toplumsal kesimlerin omuz omuza verdiği bir mücadele yaşandığını belirterek, “Polis barikatları aşıldı, Meclis binasının içine kadar girildi. Yolsuzluğa, yoksulluğa, yok oluşa ve yasa tasarısının geri alınmasına karşı güçlü bir irade ortaya koyuldu” ifadelerini kullandı.

Yaşanan süreci “direnen emekçilerin zaferi” olarak nitelendiren Bengihan, “Bu mücadele çocuklarımıza daha adil ve daha güzel bir gelecek bırakma kararlılığının zaferidir. Sendikal mücadele tarihine geçecek bu direnişte emeği olan, sesini yükselten, dayanışma gösteren herkese gönülden teşekkür ederim” dedi.

Sağlık durumuna da değinen Bengihan, süreç içinde rahatsızlanarak hastaneye yattığını, tedavisine evde devam ettiğini belirtti. “Daha güçlü ve daha kararlı bir şekilde mücadeleye devam edeceğim” ifadelerini kullandı.
Bengihan ayrıca tedavi sürecinde kendisine yardımcı olan Dr. Cemal Seyhun ile Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ndeki doktorlara ve hemşirelere teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.