enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
46,2529
EURO
53,5509
ALTIN
6.246,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
27°C
İstanbul
27°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
27°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Pazar Parçalı Bulutlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C

Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu toplandı – BRTK

Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu toplandı – BRTK
22.01.2024 15:43
A+
A-

Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu bugün saat 13.40’da Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre başkanlığında toplandı.

Genel kurulda ilk olarak KKTC Hükümeti ile Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti arasında Geçitkale Havaalanının Tahsisi ve Kullanım Hakkının Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığına Verilmesine İlişkin Protokol (Onay) Yasa Tasarısı’nın üçüncü görüşmesine ilişkin tezkere ile Hukuk Dairesi (Değişiklik) Yasa Tasarısı’nın üçüncü görüşmesine ilişkin tezkere oybirliğiyle kabul edildi. Daha sonra Gelir Vergisi Değişiklik Yasa Tasarısı’nın geri alındığı bilgiye getirildi.

Genel kurul, CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman’ın 62. madde tahtında söz almasıyla devam etti.

Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu özel gündeminde, KKTC Hükümeti ile Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti arasında Geçitkale Havaalanının Tahsisi ve Kullanım Hakkının Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığına Verilmesine İlişkin Protokol (Onay) Yasa Tasarısı bulunuyor.

Genel Kurul’un gündeminde ayrıca Hukuk Dairesi (Değişiklik) Yasa Tasarısı ile Kamu Çalışanlarının Aylık (Maaş-Ücret) ve Diğer Ödeneklerinin Düzenlenmesi (Değişiklik) Yasa Önerisi ve komitelerden gelen tasarı ve öneriler yer alıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.