enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Dimitriu, Londra’da temaslarda bulundu

Dimitriu, Londra’da temaslarda bulundu
04.07.2023 15:36
A+
A-



Güney Kıbrıs Meclis Başkanı Annita Dimitriu’nun Londra’da temaslarda bulunduğu bildirildi.

Alithia gazetesinin haberine göre, Dimitriu, dün sabah Avam Kamarası Başkanı Sir Lindsay Hoyle ile Westminister’deki Meclis binasında bir araya gelerek, Kıbrıs sorununu görüştü.

Habere göre, Dimitriu, Hoyle ile görüşmesinin akabinde Westminister’ı gezdi ve Avam Kamarası Eğitim Komitesi yetkilileriyle bir araya geldi.

Temasları çerçevesinde, İngiliz Uluslar Topluluğu (Commonwealth) Parlamenterler Birliği İngiltere Şubesi Başkanı Dame Maria Miller ile görüşen Dimitriu, İngiltere Parlamentosu’ndaki Kıbrıs Tüm Partler Arası Grup Başkanı Sir Roger Gale ve grup üyeleri tarafından onuruna verilen yemeğe katıldı.

Dimitriu, yemekten sonra yaptığı açıklamalarda, ziyaret sebebinin Kıbrıs’ta olup bitenleri anlatmak, daha ileri işbirliği yapılabilecek sektörleri ele almak ve olası tahriklerle nasıl ortak mücadele edilebileceği konusunda görüş alışverişi yapmak olduğunu söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.