enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
46,9929
EURO
53,6680
ALTIN
6.225,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
30°C
İstanbul
30°C
Açık
Pazar Açık
29°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
27°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
29°C

Gardiyanoğlu, Avrasya Eğitimcileri Birliği’ne üye sendikaların temsilcilerini kabul etti

Gardiyanoğlu, Avrasya Eğitimcileri Birliği’ne üye sendikaların temsilcilerini kabul etti
10.11.2023 19:53
A+
A-

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, Uluslararası Avrasya Eğitimcileri Birliği’ne (UAESEB) üye sendikalardan yetkilileri kabul etti.

Bakanlıktan verilen bilgiye göre, kabulde sendikalara ev sahipliği yapan UAESEB üyesi Kıbrıs Türk Memur Sendikası Genel Başkanı Akın Manga da hazır bulundu.

Sadık Gardiyanoğlu görüşmede yaptığı konuşmada, Türk halkının tarihinin hep mücadele içinde geçtiğini kaydetti ve “Kıbrıs Türkü milli değerleri yüksek olan ve Türklüğe sahip çıkan bir halktır. Tarihi doğru bilmek ve tüm gençlere aktarmak hepimizin boynunun borcudur” dedi.

Gardiyanoğlu tarih bilinçlendirme anlamında katkılarından dolayı sendika temsilcilerine teşekkür etti.

UAESEB üyesi Türk Eğitim- Sen Başkanı Talip Geylan da birliğin KKTC’nin 40’ıncı kuruluş yıldönümü dolayısıyla panel düzenlediğini ve Türk dünyasının kalbinin KKTC’de attığını kaydetti.

Geylan, “Şimdi sıra KKTC’nin uluslararası camiada tanınmasında. Bu noktada KKTC’nin ve Türkiye Cumhuriyeti’nin ve son dönemlerde Türk Devletler Teşkilatı’nın gayretinin farkındayız. Tüm dünyanın KKTC’yi tanıyacağına yürekten inanıyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.