enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
45,0363
EURO
52,8390
ALTIN
6.788,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
16°C
Cuma Hafif Yağmurlu
12°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
13°C

Hayatta kalma Terminator oyunu geliyor! İşte fragman

Hayatta kalma Terminator oyunu geliyor! İşte fragman
02.03.2024 03:00
A+
A-

Yayıncı ve geliştirici Nacon Studio, son Terminator oyunu hakkında ilk detayları verdi. Terminator serisinin kıyamet sonrası geleceğinde geçen yeni açık dünya hayatta kalma oyunu Terminator: Survivors önümüzdeki aylarda erken erişime açılacak.

Terminator: Survivors 24 Ekim’de erken erişime açılıyor

Terminator: Survivors, Skynet yapay zekasının insanlığı yok etme amacıyla başlattığı Kıyamet Günü’nden dört yıl sonra geçiyor. Oyuncular, tehlikeli bir açık dünyada hayatta kalanların rolünü üstlenecek, kaynak arayacak ve üs inşa etmek için diğer insanları işe alacak.

Skynet’in ölümcül Terminator’leri ise tüm insanları avlayacak. Hayatta kalma oyunu, Terminator tehdidi altındayken malzeme ve diğer insanları bulma görevlerini içerecek. Oyuncular, Kıyamet Günü olayları hakkında daha fazla bilgi edinebilir ve potansiyel olarak insanlığın kaderini değiştirebilecek.

Samsung’un dev bataryalı, bütçe dostu telefonu işte böyle görünecek!

Samsung’un dev bataryalı, bütçe dostu telefonu işte böyle görünecek!

samsung Galaxy M15 geliyor. Teknoloji devinin dev bataryaya yer vereceği cihaz, üç farklı renkle sunulacak.

Co-op modu sayesinde dört kişiye kadar ekip oluşturabilir ve ana üsleri güçlendirebilirsiniz. Geliştiricinin açıklamasına göre gizlilik ve kaçınma, Terminator’e karşı savaşmaktan daha etkili olabilir. Oyunda ayrıca ilk iki Terminator filminden bilinen karakterler de yer alacak.

Terminatör: Survivors, serinin 40. yıldönümüne denk gelecek şekilde 24 Ekim’de Steam‘de erken erişime açılacak. PC ve konsollarda tam sürüm ise bir hafta yayınlanacak.

SDNShiftdelete.net

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce yeni Terminator oyunu ne kadar iyi olacak? Yanıtlarınızı aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle kolayca paylaşabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için çok değerli.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.