enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,3605
EURO
34,9640
ALTIN
2.325,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Parçalı Bulutlu
23°C
KKTC
23°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
23°C

M2 MacBook Pro bekleyenlere kötü haber!

M2 MacBook Pro bekleyenlere kötü haber!
31.10.2022 07:12
A+
A-

Apple, en güçlü çipi M2’ye sahip 14 ve 16 inç MacBook Pro’ların lansman tarihini geciktirebilir. Bloomberg editörünün son iddiasına göre, Apple, 2023’e kadar M2 çipli yeni Mac modellerini çıkarmayacak. 14 inç ve 16 inç MacBook Pro’nun yeni sürümleri 2023’ün ilk çeyreğine kalabilir.

M2 çipli MacBook Pro 2023’e kaldı

Bloomberg editörü Mark Gurman tarafından hazırlanan son rapor, Apple’ın yeni Mac modellerini 2023’e sakladığını gösteriyor. Apple’ın son çeyrekteki satışlarının durgun geçmesinin ardından, sonbahar lansmanı ertelendi. Yeni raporlar ise Apple’ın 2022’deki Mac lansmanlarını 2023’ün ilk çeyreğine kaydırdığını gösteriyor.

Mark Gurman, M2 çipli MacBook Pro’ların Kasım ayında piyasaya sürülmeyeceğini söyledi ve Apple’ın bazı lansmanları ileri tarihe attığını belirti. Gurman’ın iddiasına göre, 2023’ün ilk çeyreğinde 14 ve 16 inç MacBook Pro görebiliriz.

M2 Pro ve M2 Max MacBook Pro için sevindiren gelişme

M2 Pro ve M2 Max MacBook Pro için sevindiren gelişme

Sızdırılan bilgilere göre Apple, yakında tanıtacağı tahmin edilen M2 Pro ve M2 Max MacBook Pro modellerinde yüksek hızlı RAM kullanacak.

Apple, Mac satışlarındaki kırılmayı yeni modelleri erteleyerek atlatmak istiyor. Yılbaşı tatili dönemimde M2 çipli MacBook Pro’ları sunmak yerine, yeni Mac’leri birkaç ay içinde piyasaya sürecek gibi duruyor. Yani Mart başında sunulacak macOS Ventura 13.3 ile aynı zamana denk gelecek.

Yeni lansman ne zaman olursa olsun, büyük olasılıkla M2 çipli 14 inç MacBook Pro ve 16 inç MacBook Pro’yu içerecek. Ayrıca uzun süredir söylentilerle gündemden düşmeyen Mac mini ise M2 ve tasarım değişikliğiyle sunulabilir.

ARM tabanlı Mac ailesi ile yeni bir dönem başlatan Apple, hem güç tüketimi hem de performans konusunda rakiplerini geride bırakmayı başardı. M serisi işlemciler ile yüksek verimli cihazlar üreten şirket, kullanıcılara daha yüksek performanslı ürün sunmak için kolları sıvadı.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.