enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
47,3157
EURO
53,8754
ALTIN
6.163,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
27°C
İstanbul
27°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
27°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
27°C
Pazartesi Açık
30°C

“Lapta-Alsancak-Çamlıbel bölgesi, ülke turizminin potansiyel cazibe merkezidir”

“Lapta-Alsancak-Çamlıbel bölgesi, ülke turizminin potansiyel cazibe merkezidir”
13.04.2023 16:12
A+
A-


Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Lapta-Alsancak-Çamlıbel Belediye Başkanı Fırat Ataser’i ziyaret etti.

Ziyarette yaptığı konuşmada, belediye reformundan sonra Lapta-Alsancak-Çamlıbel’in birleştiğini belirten Cumhurbaşkanı Tatar, Lapta-Alsancak-Çamlıbel Belediye Başkanı Fırat Ataser ve personeline çalışmalarında başarılar diledi.

Cumhurbaşkanı Tatar, turizm potansiyeli yüksek olan bölgenin, KKTC’nin en güzel yerleşim yerlerinden biri olduğunu dile getirerek istikrarlı bir şekilde çalışıp bölge halkına hizmet verilebileceğini belirtti.
Bölgenin, Anadolu’dan getirilen suyun bulunduğu bir bölge olduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Tatar, turizm faaliyetlerinin gelişmesiyle bölgeye yoğun bir nüfus akışı olduğunu ifade etti.

Cumhurbaşkanı Tatar, doğayı koruyarak park alanları kurulduğunu ve çevre düzenlemelerinin yapıldığını dile getirerek Alsancak çevre yolu projesinde artık sona doğru gelindiğini belirtip trafik akışının büyük ölçüde rahatladığını kaydetti.

“Belediye sınırları içerisinde, sizin genç bir belediye başkanı olarak yapacağınız çok iş vardır. Size, meclis üyelerine ve belediye personeline başarılar dilerim” diyen Cumhurbaşkanı Tatar, kendisini kabulünden dolayı Lapta-Alsancak-Çamlıbel Belediye Başkanı Fırat Ataser’e teşekkür etti.

Lapta-Alsancak-Çamlıbel Belediye Başkanı Fırat Ataser de ziyaretteki konuşmasında, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın önderliğinde başlatılan Alsancak çevre yolu projesinin devam etmekte olduğunu belirtip verdiği destekten ve kendisine yapılan ziyaretten dolayı Cumhurbaşkanı Tatar’a teşekkürlerini sunarak belediyenin, bölgede yaptığı faaliyet ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.



Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.