enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
46,3123
EURO
53,3594
ALTIN
6.319,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
26°C
İstanbul
26°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Az Bulutlu
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
29°C

Öztürkler, Büyük Birlik Partisi heyetini kabul etti

Öztürkler, Büyük Birlik Partisi heyetini kabul etti
21.11.2024 20:59
A+
A-

Cumhurbaşkanı Vekili, Cumhuriyet Meclisi Başkanı Ziya Öztürkler, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Alaattin Çakır’ı kabul etti.

Cumhuriyet Meclisi’nden yapılan açıklamaya göre, Meclis Şeref Salonundaki kabulde, partinin MYK Üyesi Mikail Şahan da yer aldı.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Alaattin Çakır kabuldeki konuşmasında, Öztürkler’i kutlayarak, yeni görevinde başarılar diledi ve parti Genel Başkanı Mustafa Destici’nin selamlarını iletti.

Cumhurbaşkanı Vekili, Cumhuriyet Meclisi Başkanı Ziya Öztürkler de, Destici başkanlığındaki heyeti 15 Kasım törenlerinde ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

Türkiye’deki siyasi partilerin ziyaretlerinin kendilerine her zaman büyük bir güç ve moral verdiğini ifade eden Öztürkler, daha sağlam bir KKTC için anavatanın desteğinin hayati önem taşıdığını kaydetti.

Konuşmasında BBP Kurucu Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nu da saygı ve rahmetle anan Öztürkler, Yazıcıoğlu’nun, Türk dünyası için önemli çalışmalar yaptığını belirtti.

Kabulde, Meclis Genel Sekreteri Seral Fırat ile Özel Kalem Müdürü İrem Uygun da hazır bulundu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.