enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
46,6152
EURO
53,0450
ALTIN
6.091,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
29°C
İstanbul
29°C
Açık
Pazartesi Açık
32°C
Salı Açık
31°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
32°C
Perşembe Açık
31°C

Özuslu:Biz birlikte üretirsek varız, biz oluruz

Özuslu:Biz birlikte üretirsek varız, biz oluruz
25.06.2023 20:19
A+
A-

Milletvekilliği ve Yerel Kuruluş Organları Ara Seçimleri’nde CTP Milletvekili adayı Sami Özuslu’nun seçimi kazanmasının ardından, CTP’de teşekkür konuşması yapıldı.

CTP milletvekili Sami Özuslu yaptığı konuşmada, bir aydır kendilerini sürekli takip eden dostlarına ve meslektaşlarına teşekkür ederek başladığı konuşmasında, seçmenin verdiği mesajın iyi okunması gerektiğini vurguladı.

Özuslu, “Değişimin önü açılmalıdır, kampanyada yeni bir dönem sözü verdik. Ekonomik koşullar, demokrasi dışı uygulamalar sizi üzüyor. Herkesin gailesini çektiğimizi anlattık. Değişimin önünü açın mesajınızı biz okuduk, katılım oranının düşük olması da değerlendirilmesi gereken bir sonuçtur” dedi.

Seçime katılan ve katılmayan, kendisine oy veren ya da vermeyen herkese teşekkür eden Özuslu, diğer bütün adayları da tebrik etti.

Bu seçimde adaylardan birinin kazanacağını, bir milletvekilinin belirlendiği seçim yasasını değerlendirme zarureti olduğunu da dile getiren Özuslu, herkese desteği için teşekkür etti.

Özuslu, “Bu seçim, CTP’nin kazandığı bir seçim olarak tarihe geçecek ama bir anlamı daha var, siyasette bütün hesaplar yeniden yapılacak. Siyasette herkes alması gereken mesajı alacak. İçi dolu olan halkın güçlü mesajı okuyacağını biliyorduk. Kartlar yeniden dağıtılacak. Biz birlikte üretirsek varız, biz oluruz. Bizi çok böldüler, parçaladılar, canları sağ olsun” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.