enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
47,0555
EURO
53,9786
ALTIN
6.061,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
32°C
İstanbul
32°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
31°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Pazar Açık
31°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
32°C

Polis Mensupları Derneği: “Görevli polis memuruna çarpıp yaralamak kabul edilemez”

Polis Mensupları Derneği: “Görevli polis memuruna çarpıp yaralamak kabul edilemez”
23.02.2024 12:00
A+
A-

Kıbrıs Türk Polis Mensupları Derneği, trafik denetimi yapıldığı esnada, ehliyetsiz bir sürücünün trafik kontrolünden ve alacağı cezadan kaçmak maksadıyla, “dur” ihbarında bulunan görevli polis mensubunun üzerine aracını kasten sürerek, çarpıp yaralanmasına sebep olmasının kabul edilemez ve vahim bir olay olduğunu belirtti.

Dernek Başkanı Yusuf Zeki Turan yaptığı yazılı açıklamada, talihsiz olayda ciddi şekilde yaralanan polise geçmiş olsun dileklerini ileterek acil şifalar diledi.

Turan açıklamasına şöyle devam etti:

“Görev ve sorumluluklarının bilinci içerisinde, her türlü olumsuzluğa rağmen halkın huzur ve güvenliği için canla başla görev yapan polis mensuplarının bu şekilde kendini bilmez ve yasa tanımaz kişilerce mesleki onur ve haysiyetinin ayaklar altına alınmasına seyirci kalmayacağımızı, söz konusu sorumsuz sürücünün yargı sürecinin takipçisi olacağımızı herkesin bilmesini isteriz.

Unutulmamalıdır ki, polise kalkan el devlete kalkmış eldir ve bunun en güzel cevabını, KKTC hukuk devletinin teminatı olan yüce mahkememiz tarafından verileceğine inancımız tamdır.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.