enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,3588
EURO
34,7003
ALTIN
2.382,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
24°C
KKTC
24°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
23°C

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg’in görev süresi bir kez daha uzatılmayacak

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg’in görev süresi bir kez daha uzatılmayacak
13.02.2023 10:29
A+
A-

[ad_1]

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg’in geçen sene Ukrayna’daki savaş nedeniyle uzatılan görev süresinin bir kez daha uzatılmayacağı, planlandığı Ekim 2023 itibarıyla görevi bırakacağı bildirildi.

NATO Sözcüsü Oana Lungescu, dün Alman basınına yaptığı açıklamada, Genel Sekreter’in görev süresinin bir kez daha uzatıldığı yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Genel Sekreter’in görev süresi Mart 2022’de, 30 Eylül 2023’e kadar uzatılmıştı. Bugüne kadar 3 kez görev süresi uzatılan Stoltenberg, Ekim 2023 itibarıyla görevi bırakacak.

Daha önce 8 yıldan fazla Norveç Başbakanı ve 4 yıl Norveç Maliye Bakanı olarak görev yapan, ayrıca İşçi Partisinin liderliğini yürüten Stoltenberg, geçen sene, NATO’daki görevi bittikten sonra ülkesinin Merkez Bankasının başına geçmek için başvuruda bulunmuştu.



[ad_2]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.