enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
21°C
KKTC
21°C
Az Bulutlu
Pazartesi Açık
22°C
Salı Açık
23°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C

House of the Dragon YouTube’a geliyor!

House of the Dragon YouTube’a geliyor!
03.09.2022 08:58
A+
A-

Game of Thrones’un 200 yıl öncesini anlatan House of the Dragon, ilk bölümüyle 21 Ağustos’ta gösterime girdi. Westeros hayranlarının yeni gözdesi, HBO’nun ufak bir sürpriziyle karşılaştı. Dizinin ilk bölümü HBO’nun YouTube kanalı üzerinden paylaşıldı.

House of the Dragon ilk bölümü YouTube’a yüklendi

21 Ağustos’ta çıkış yapan ve 10 milyon izlenmeyle tüm zamanların en büyük prömiyerine imza atan House of the Dragon, internet dünyasını sallamaya devam ediyor. HBO’dan, Amazon Prime Video üzerinden yayına giren Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri’ne karşılık olarak ilginç bir adım geldi.

https://i0.wp.com/shiftdelete.net/wp-content/uploads/2022/07/House-of-the-Dragondan-yeni-fragman-geldi.jpg?resize=1170%2C658&ssl=1

House of the Dragon ilk bölümü HBO’nun YouTube kanalından yayınlandı. Yaklaşık bir saat uzunluğundaki ilk bölüm, 1080p FullHD çözünürlükte YouTube’dan izlenebilir. Ancak video Türkiye’de erişime açılmadı, bu yüzden VPN kullanmanız gerekiyor.


House of the Dragon 2. sezonu onaylandı! İşte yayın tarihi

House of the Dragon 2. sezonu onaylandı! İşte yayın tarihi

House of the Dragon 2. sezon onayını almayı başardı. İşte bir haftada 20 milyondan fazla izlenen dizi için merak edilenler.

21 Ağustos’ta HBO ve HBO Max’te prömiyer yapan House of the Dragon, Game of Thrones olaylarından 200 yıl öncesini anlatıyor. Targaryen hanedanı, Westeros’taki gücünün zirvesinde ve hiç kimse hanedanlığa meydan okumaya cesaret edemiyor. Bu ise Targaryenlar için en büyük tehdidin aile içinden çıkacağını gösteriyor.

Ayrıca bir süre önce House of the Dragon için ikinci sezon onayı verildi. Dizinin ikinci sezon konusu ve yayın tarihi ise şimdilik belirsiz. İlk sezon gibi 10 bölümden oluşması olması bekleniyor.

İlk bölümün 21 Ağustos’ta yayınlandığını ve sezon finali bölümünün ise 23 Ekim’de paylaşılacağını hatırlatmak gerekiyor. Dizinin ilk bölümü için bu bağlantıya gidebilirsiniz.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.