enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,3254
EURO
34,7388
ALTIN
2.408,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
24°C
KKTC
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Yağmurlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
23°C

YouTube’a yeni bir sekme geliyor

YouTube’a yeni bir sekme geliyor
06.04.2023 18:53
A+
A-

Dünyanın en popüler video paylaşım platformu YouTube, kullanıcı deneyimini artırmak için çalışmalar yapıyor. Son haberlere göre YouTube’un Android ve web uygulaması yeni bir sekmeyle karşımıza çıkıyor. Bununla birlikte artık YouTube kanal sayfalarında yeni bir podcast sekmesi yer alacak.

YouTube podcast sekmesi getiriyor

Son zamanlarda podcast dinleyen kullanıcısı sayısının artmasıyla birlikte bu özelliğin olduğu platformlar da artıyor. Bunlardan biri de YouTube oldu. Uygulama, son olarak podcast özelliği kazandı. Beraberinde ise şirketin kanal sayfalarında yeni bir podcast sekmesi ekleyeceği haberi geldi.

YouTube'a yeni bir sekme geliyor

Yeni sekmeyle birlikte uygulamanın kanal sayfasında özel bir podcast sekmesi olacak. Ayrıca yeni özelliğin sadece Android telefonlarda değil web uygulamalarında da olacağı iddia ediliyor. Yeni sekme sayesinde aranan podcast’i bulmak konusunda kolaylık sağlayacak gibi duruyor.

YouTube Music, internetsiz kalanlar için yeni bir çözüm getiriyor!

YouTube Music, internetsiz kalanlar için yeni bir çözüm getiriyor!

YouTube Music artık yeni sunduğu bir seçenek sayesinde Android cihazlarda en son çalınan şarkıları otomatik olarak indirebilecek.

YouTube’un kanal sayfasında normalde “Canlı” ve “Oynatma Listesi” sekmeleri yer alıyor. Yeni özellikle birlikte bu sekmelerin yanına “Podcast’ler” sekmesi olacak. Bildirilene göre Google, özelliğin artık küresel olarak yayında olduğunu ifade etti.

Böylece YouTube Podcastler sekmesine tıkladığınızda içerik üretici tarafından podcast olarak işaretlenen oynatma listeleri ile karşı karşıya geleceksiniz. Yeni sekme, podcast’leri ayrı belirtmeyen Oynatma Listesi’ne girme ihtiyacını kaldırıyor. Bununla birlikte içerik üreticileri podcast’i farklı sekmeye ayıracak.

YouTube'a yeni bir sekme geliyor

Yalnızca podcast olarak işaretlenen içerikler ise YouTube Music’te görünecek. Ancak YouTube Music podcast desteği şimdilik test aşamasında. Bununla birlikte sınırlı bir erişime sahip. Bazı kullanıcıların geçtiğimiz çarşamba günü bu özelliğe kavuştuğunu bildirdi. Ancak pek çok kullanıcıda henüz aktif değil.

Peki, siz YouTube podcast sekmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce yeni sekme işe yarayacak mı? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın! YouTube Vanced alternatifi uygulamaları görmek için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

YouTube video

SDNShiftdelete.net
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.