enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,2044
EURO
34,9785
ALTIN
2.510,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
26°C
KKTC
26°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Az Bulutlu
24°C

WhatsApp sohbetleri artık daha canlı! Animasyonlu emojiler geliyor

WhatsApp sohbetleri artık daha canlı! Animasyonlu emojiler geliyor
20.04.2023 02:25
A+
A-

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma platformu olan WhatsApp, geçtiğimiz günlerde kullanıcı güvenliğini artıracak yeni özellikler sundu. Bu özelliklerin ardından şirket, farklı yenilikler üzerinde çalışmaya devam ediyor. Son olarak WhatsApp, uygulamanın vazgeçilmezi olan animasyonlu emoji seçenekleri sunacak.

WhatsApp, animasyonlu emoji özelliği varsayılan olacak

Mesajlaşma platformu WhatsApp, kullanıcı deneyimini artırmak için çeşitli özellikler getiriyor. Bu özelliklerden bir tanesi de bugün gün yüzüne çıktı. Şirket, sohbetleri daha eğlenceli ve canlı bir hale getirmek için animasyonlu emoji yeniliğiyle karşımıza çıkıyor.

WhatsApp sohbetleri artık daha canlı! Animasyonlu emojiler geliyor

WhatsApp tarafından gelen bu yeniliği WABetaInfo’daki kullanıcılar tarafından ortaya çıktı. Söz konusu yeniliğin haberi uzun zamandır ortalıkta dolanıyor. Ancak şirket, özelliği platforma dahil etme konusunda oldukça geç kaldı. Ortaya çıkan ekran görüntüleri ise animasyonlu emojinin yakın zamanda geleceğini gösteriyor.

WhatsApp kullanıcıları dikkat: Kritik güncelleme yolda!

WhatsApp kullanıcıları dikkat: Kritik güncelleme yolda!

WhatsApp, kullanıcı güvenliğini artıracak bir dizi yeni özelliği test ediyor. Bu özellikler, konuşmaları daha özel hale getirecek.

Bilgilere göre animasyonlu emoji, seçili olan emojilerde varsayılan olarak yer alacak. Bu da animasyonlu emojileri kullanmak istemeseniz bile devre dışı bırakamayacağınız anlamına geliyor. Emojiler ise pek çok uygulamanın kullandığı popüler animasyon platformu olan Lottie kütüphanesinden olacak.

Animasyonlu emoji özelliği, WhatsApp’ın rakibi olan Telegram’da uzun zamanda kullanılıyor. Bunun yanı sıra ana şirket Meta’nın diğer mesajlaşma platformu olan Facebook Messenger’da da yer alıyor. WhatsApp’a daha yeni gelmesi de oldukça şaşırtıcı.

WhatsApp sohbetleri artık daha canlı! Animasyonlu emojiler geliyor

Animasyonlu emoji özelliğinin ne zaman kullanımda olacağı hakkında herhangi bir bilgi yer almıyor. Şu anda geliştirme aşamasında olan platformun Beta versiyonlarında da yok. Buna rağmen animasyonlu emoji özelliğinin masaüstü sürümde beta olacak şekilde yayınlanacağı düşünülüyor.

Peki, siz WhatsApp animasyonlu emoji özelliği hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın’

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.