enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
25°C
KKTC
25°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

Avatar: The Way of Water yakında Disney Plus’a geliyor! İşte yayın tarihi

Avatar: The Way of Water yakında Disney Plus’a geliyor! İşte yayın tarihi
16.05.2023 15:24
A+
A-

Avatar serisinin 2022 yılında beyaz perde ile buluşan Avatar: The Way of Water çok yakında Disney+ platformunda yayınlanacak. Çok konuşulan filmin Disney+ platformunda yayınlanacağı biliniyordu. Fakat yayın tarihi konusunda bir açıklama gelmemişti. İşte Avatar: The Way of Water Disney+ yayın tarihi hakkında detaylar…

Avatar: The Way of Water 7 Haziran’da Disney+ platformunda!

2022 yılında en çok konuşulan filmlerden bir tanesi de Avatar: The Way of Water olmuştu. Avatar serisindeki devam niteliğindeki 2. film olan The Way of Water çıktığı dönemde çokça konuşulmuştu. Bir süredir gündemde olmayan film Disney+ platformuna gelmesiyle birlikte tekrardan gündem olacak gibi gözüküyor.

7 Haziran 2023 tarihinde Disney+ platformunda yayınlanacak olan 2. film The Way of Water, Türk kullanıcılar içinde izlenebilir olacak. Ayrıca bununla birlikte film Warner Bros. Discovery’nin yenilen platformu Max üzerinde de yayınlanacak. Max bildiğiniz üzere HBO Max yerine gelen yeni yayın platformu.

Netflix’e para ödemek istemeyenler buraya!

Netflix’e para ödemek istemeyenler buraya!

Dijital içerik platformlarına para ödemek istemeyen kişiler için ücretsiz Netflix alternatifi olabilecek siteleri paylaşıyoruz.

“Türkiye’deki kullanıcılarda filmi izleyebilecek mi?” sorusuna cevap vermemiz gerekirse evet. Normal şartlarda Türkiye’deki mevcut içerik yayın düzenlemesine göre filmin çıkış tarihinden itibaren en erken 6 ay sonra dijital platformlarda yayınlayabilirsiniz. Ancak Disney+’tan gelen açıklamaya göre bu durum Avatar’da geçerli olmayacak.

Filmin vizyona çıkış tarihi üzerinden tam olarak 6 ay geçmemiş olsa da Türkiye’de de 7 Haziran tarihinde yayınlanacak. Bu durumda son dakika bir değişim olması halindeyse filmin 16 Aralık 2022 de vizyona girdiğin düşündüğümüzde Türkiye’de en erken 16 Haziran 2023 tarihinde yayınlanabilir. Bu da global çaptaki yayın tarihinden 9 gün sonrayı işaret ediyor. En kötü senaryo için 1 hafta gecikme demek kısacası.

Peki siz neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.