enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
25°C
KKTC
25°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C

Steam’in eş zamanlı kullanıcı sayısında yeni rekor!

Steam’in eş zamanlı kullanıcı sayısında yeni rekor!
24.10.2022 14:21
A+
A-

Valve tarafından geliştirilen, dijital dağıtım, hak yönetimi, çok oyunculu oynanış ve iletişim imkanı sunan Steam, eş zamanlı kullanıcı sayısında yeni bir rekora imza attı. 2022 yılı itibariyle bir oyun satın almak istendiğinde uğranılan ilk mecralardan biri olan platform, oyun sektörünün günden güne genişmesiyle ve genişlemesiyle daha fazla kullanıcıya ulaşıyor ve popülaritesini de artırıyor.

Steam eş zamanlı kullanıcı sayısında yeni bir rekor kırdı

Steam hakkında paylaştığı verilerle ön plana çıkan SteamDB‘ye göre dijital oyun dağıtım platformu 23 Ekim 2022 saat 17:00 itibariyle 30 milyon çevrim içi kullanıcı sayısını aştı. Bu kullanıcıların 8.5 milyonu da oyun içerisindeydi.

steam eş zamanlı kullanıcı
Steam eş zamanlı kullanıcı

Bilindiği üzere platform, bu yılın başında 28 milyon eş zamanlı kullanıcı seviyelerine ulaştı. Avustralya ve Tayvan gibi ülkelerin nüfuslarından bile fazla olan bu rekor dün itibariyle 30 milyon 32 bin 5 ile tazelendi. Bunun dışında önümüzdeki dönemlerde bu seviyelerin daha da yukarılara çıkması bekleniyor.

Steam cadılar bayramı indirimleri! Tarih netleşti

Steam cadılar bayramı indirimleri! Tarih netleşti

Steam’in her yıl düzenlediği cadılar bayramı indirimlerinin bu yılki net tarihi belli oldu! Önümüzdeki günlerde oyuncularla buluşuyor.

SteamDB, Steam haftanın en çok satanlar listesini de güncelledi. Buna göre Valve’ın el konsolu Steam Deck, geçen hafta da zirvede yer aldı. 28 Ekim 2022’de çıkacağı açıklanan Call of Duty: Modern Warfare 2 ikinci sırada yer alırken, üçüncü sırada ise Persona 5 Royal var.

İşte Steam haftanın en çok satan oyunları:

  1. Steam Deck
  2. Call of Duty: Modern Warfare 2
  3. Persona 5 Royal
  4. Call of Duty: Modern Warfare 2
  5. RimWorld – Biotech
  6. Football Manager 2023
  7. UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection
  8. Gotham Knights
  9. Red Dead Redemption 2
  10. Gotham Knights

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.